Hakan se po implantaci oka cítí dobře, čeká ho ale několik dalších operací

Hakan je po implantaci umělého oka pozitivně naladěn a doktoři zjistili, že zrak ve druhém oku není poškozen tolik, jak se původně předpokládalo. Hakana každopádně čekají ještě další operace oka. O samotném vyšetřování případu informuje Amnesty International Hakanova obhájkyně, která je přesvědčena o tom, že jakmile žalobce shromáždí veškeré soudní příkazy, bude zahájeno trestní stíhání.

10.11.2015

Případ policejního útoku na Hakana Yamana bez pokroku

Tým Amnesty International nedávno mluvil s Hakanem Yamanem. V jeho věci nenastal žádný pokrok. Vyšetřování není dosud uzavřeno a stíhání má být teprve zahájeno.

5.2.2016

Delegace Amnesty International navštívila Yecenii

20.10.2015

Kampaň STOP násilí na ženách finišuje.

Jak kampaň vznikla a jaký byl průběh? A kam směřuje? Přečtěte si blog její koordinátorky Gábiny Bártové!

19.10.2015

Chen Zhenping na svobodě!

Máme velkou radost, že se s vámi můžeme podělit o dobré zprávy. Vězenkyně svědomí, paní Čchen Čen-ping (Chen Zhenping) je na svobodě. Obdrželi jsme dopis od její dcery, paní Zhaoyu Jin z Finska, že se její matce podařilo uprchnout. Zároveň nám v dopise děkovala za podporu, kterou její matka od vás všech dostala.