Daniel uvažuje o opuštění Venezuely a podání žádosti o azyl ve Spojených státech

  Článek

Jihoamerickému týmu bylo minulý týden konečně umožněno hovořit s Danielem Quinterem. Quintero potvrdil, že si je vědom požadavku úřadu státního návladního na uzavření vyšetřování ohledně jeho údajného mučení a špatného zacházení. Rozhodl se proti rozhodnutí prozatím neodvolat.

Daniel byl předvolán do kanceláře státního návladního kvůli identifikaci pachatelů. Identifikace ovšem nebyl schopen a státní návladní mu vysvětlil, že bez ní bude pokračování vyšetřování velmi obtížné.

Daniel uvažuje o opuštění Venezuely a podání žádosti o azyl ve Spojených státech. V současnosti se jeho úsilí ubírá hlavně tímto směrem. AI poskytne dopis podporující žádost o azyl. 

Aktuální petice

  Venezuela

Odsoudili ji k třicetiletému trestu, ve vězení přišla o dítě. Pomozte nám dostat Emirlendris Benitez na svobodu!

Venezuelanka Emirlendris Benitez byla v roce 2018 zadržena a v nespravedlivém procesu odsouzena k třicetiletému trestu vězení. V době svého zatčení byla těhotná, přesto byla vystavena krutému mučení. Následně byla převezena do nemocnice, kde bylo bez jejího vědomí či souhlasu její těhotenství přerušeno. Podepište petici a požadujte okamžité propuštění Emirlendris.

 

Aktuální počet podpisů: 251 Náš cíl: 3000

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...