Chen Zhenping na svobodě!

Úspěch

Máme velkou radost, že se s vámi můžeme podělit o dobré zprávy. Vězenkyně svědomí, paní Čchen Čen-ping (Chen Zhenping) je na svobodě. Obdrželi jsme dopis od její dcery, paní Zhaoyu Jin z Finska, že se její matce podařilo uprchnout. Zároveň nám v dopise děkovala za podporu, kterou její matka od vás všech dostala.

Podpisy vás všech mají smysl, paní Čchen je již čtvrtou adoptovanou vězeňkyní Brněnské skupiny AI, která je na svobodě a se kterou jsme v kontaktu. I od ní jsme obdrželi zpětnou vazbu o změně přístupu v procesu vedoucího k propuštění,

O dalších detailech vás budeme již brzy informovat!

Níže si můžete přečíst dopis od Zhaoyu Jin, který je adresovaný vám všem, kteří jste se podíleli na propuštění paní Čchen:

Hi,

Thank you all for your effort. My mother escaped from China with the help of a friend and arrived Bangkok in August. She arrived Helsinki on Oct 9. We are together in my home now. Thank you everyone!!!

She is in good mood, but the health situation is still in the process of recovering. The anus prolapse and always bleeding lot after went to toilet. But we believe she will be ok.

Thank you all again for your support and help!!!

We are truly appreciated. We are lucky because we have your support. But there are still hundreds thousands of Falun Gong practitioners are detained in prison or labor camps in China. They are suffering torture and even in the risk of organ harvesting. Hope you all could continue concerning the detained Falun Gong practitioners and help them out of the dangerous as soon as possible.

Thanks a lot!!!

My mother wanna to say to Amnesty your group THANK ALL OF YOU!!! You guys have done good job! then today she can alive meet us.

Now me and my sister will take good care of her,do not worry any more :)

Once again, we thank you very much!!

Later when her health geting better and better, She want to visit you face to face say THANK YOU!

Best wishes

Zhaoyu Jin

30.11.2015

Chen Zhenping vzkazuje: "Díky všem z České republiky za podporu!"

Cheng Zhenping se ve Finsku shledala se svou rodinou.

31.8.2016

Fred a Yves volní!

Fred Bauma a Yves Makwambala byli s dalšími aktivisty propuštěni 27. srpna, přičemž jim původně hrozil trest smrti.

30.3.2016

Prominentní ázerbájdžánský aktivista Alijev na svobodě!

17.11.2015

Mezinárodní Amnesty online kurz o svobodě projevu je tu!