Koshenko might be released into home treatment

Today, Checkhov town court in Moscow region supported a request by the psychiatric hospital where Mikhail Kosenko is being treated and ruled that Mikhail no longer needs to be treated in a hospital but could be discharged and continued his treatment at home. The prosecutor's office tried to contest the judgement; the requests, however, were rejected. The prosecutor's office can still appeal against this court decision within 10 days. If not, than the decision comes into force and within month from that Mikhail will be released. Russian website Grani.ru quoted Ksenia Kosenko who said that she "did not believe until the last moment that the decision will be positive." She also posted a thanking message on her Facebook to all the supportem, adding that she hopes that the next time, Michail will be able to thank them by himself.

19.10.2015

Chen Zhenping na svobodě!

Máme velkou radost, že se s vámi můžeme podělit o dobré zprávy. Vězenkyně svědomí, paní Čchen Čen-ping (Chen Zhenping) je na svobodě. Obdrželi jsme dopis od její dcery, paní Zhaoyu Jin z Finska, že se její matce podařilo uprchnout. Zároveň nám v dopise děkovala za podporu, kterou její matka od vás všech dostala.

14.12.2015

Myanmar: Propuštění vězňů svědomí.

14.12.2015

Mexiko: Dvě oběti mučení byly propuštěny

16.12.2015

42 úspěchů v roce 2015

Dvaačtyřicet zpráv o tom, jak jste v roce 2015 pomohli změnit svět.