Za Jerrymem dorazily dopisy z Čech

Úspěch

Dne 16. února, den před Jerrymovými narozeninami, navštívili Jerryma ve vězení zaměstnanci filipínské Amnesty International spolu s jeho manželkou. Předali mu část z mnoha dopisů zaslaných aktivisty napříč celým světem – z Německa, České republiky, Taiwanu, Belgie, Austrálie, Kanady aj. Během návštěvy Jerryme prozradil, že dopisy mu dorazily i přímo a ostraha uvedla, že spolu s přísunem dopisů se muž stal takřka celebritou. On i jeho žena jen těžko dovedli uvěřit, jak rozsáhlou mají ve světě podporu.
„Nikdy nebudu moci dostatečně poděkovat. Ty dopisy mi dávají sílu. V porovnání s dřívějškem dokonce změnily postoj vůči mému případu. Sílu dávají také mé manželce. Nejsme v tomto boji sami. Mnoho další lidí pro nás také hledá spravedlnost,“ nechal se slyšet Jerryme.

6.12.2016

Maraton psaní dopisů už klepe na dveře...

Přidejte se k největší světové kampani za nespravedlivě vězněné a utlačované!

25.1.2016

Novinky k uvěznění Phyoe Phyoe Aung

2.2.2016

PHYOE PHYOE AUNG VZKAZUJE AMNESTY: NEVZDÁVEJME TO!

Barmská vysokoškolačka se nebála protestovat proti omezování akademické svobody. Teď je ve vězení. V únoru 2015 organizovala studentská unie, kterou vede, pochod napříč zemí. Měl končit v Yangonu. Studenty ale zastavili při opouštění Letpadanu v centrální Barmě.

5.2.2016

Delegace Amnesty International navštívila Yecenii