Další akce s Art for Amnesty: kupte si reprodukci některého z předních umělců!

Chcete podpořit boj za lidská práva a zároveň získat některé z významných děl českých výtvarníků? Nebo chcete mít krásný a originální vánoční dárek?
Amnesty International během speciální akce nabídne limitované edice reprodukcí předních českých umělců. Účast už přislíbili třeba David Böhm a Jiří Franta, Roman Franta, svérázný Krištof Kintera, Michal Nesázal nebo Evžen Šimera. Díla, která nabízíme, jsou většinou zarámované autorské kopie s podpisem vydané v nákladu 25-50 kusů, velikosti A3.

Pokud vás akce zaujala, prohlédnout a koupit si reprodukce můžete v e-shopu české Amnesty International na stránkách Art for Amnesty. Začínáme teď před Vánocemi, prodej ale bude pokračovat i celý příští rok, kdy také přislíbila účast řada dalších umělců. Nabízená díla proto budeme stále aktualizovat. Vyplatí se proto vracet se na stránky Amnesty pravidelně.

Koupí některého z děl Amnesty série podpoříte kampaň 3 minuty stačí za nespravedlivě vězněné a další lidskoprávní aktivity Amnesty International ČR.

Art for Amnesty pracuje s herci, hudebníky a umělci po celém světě. Akce pomáhají Amnesty International zlepšovat povědomí o organizaci a získávat pro ni finance. V České republice byl významný například loňský projekt prodeje 50 kusů tištěné reprodukce gobelínu Flying man/Letící muž Petra Síse. Toto dílo bylo slavnostně odhaleno na pražském Letišti Václava Havla loni v prosinci jako pocta a vzpomínka na prvního českého prezidenta.

2.11.2016

Amnesty slaví 25 let v Česku - třeba i novinami!

Přečtěte si občasník o novinkách i historii Amnesty, který připravují aktivisti z Brna!

14.6.2016

Komiksy na zdech, jejich hlavní hrdinové naživo

Amnesty International a Městská knihovna v Praze představí výstavu komiksů inspirovanou „živými knížkami“ – příslušníky menšin, kteří se podílejí na Amnesty vzdělávacím programu. Živá knihovna v opravdové knihovně přímo s lidmi, o kterých vyprávějí komiksy.

5.4.2016

Art for Amnesty: Svíčky už i na oblečení pro vás!

Moderní módní e-shop ZOOT začal prodávat ve své charitativní kolekci oblečení inspirované logem Amnesty International.

13.10.2015

Otázky a odpovědi o migraci

Vše, co byste měli vědět o migraci, na jednom místě.