Portál Zalidskápráva.cz na podporu Amnesty nabízí jarní novinky

Benefiční hostina nebo vzpomínka na Hanáka a spol.

Nakupujte, darujte a bavte se s Amnesty International prostřednictvím portálu, který přímo podporuje největší lidskoprávní neziskovou organizaci světa.

Amnesty má po roce opět navařeno!

Portál Zalidskápráva.cz přichází na jaře s další benefiční lahůdkou: ve spolupráci s restaurací Terasa U Zlaté studně pořádá SVÍČKOVOU S AMNESTY - propojení špičkové gastronomie s nezvykle dobrým pocitem po klasickém českém jídle.

Jedna z předních pražských restaurací, která je zároveň loňským vítězem žebříčku Grand Restaurant, nabízí možnost pochutnat si na přelomu května a června na tradiční české svíčkové podle receptu šéfkuchařského esa Terasy U Zlaté studně Pavla Sapíka – člena národního týmu kuchařů a medailisty z kuchařské olympiády v Erfurtu.

Cena jedné porce svíčkové na smetaně podávané s žemlovým knedlíkem a brusinkami přijde gurmány díky benefiční akci na výhodných 600,- Kč. (Běžná cena je 750 Kč.) Amnesty International k tomu přidá svíčku skutečnou a ujištění, že podpora bude věnována zvýšenému úsilí v boji za respekt k lidským právům. Výtěžek z akce Svíčková s Amnesty totiž podpoří kampaň Amnesty International ČR 3 minuty stačí.

Svoje místo si může každý zarezervovat výhradně přes webové stránky Svíčkové s Amnesty, kde jsou uvedené i přesné termíny akce.

Vzpomínka na Světozor

V listopadu loňského roku uvedla česká sekce Amnesty International s velkým úspěchem jeden z dílů populární série The Secret Policeman´s Ball - skeče natočené přímo pro Amnesty takovými hvězdami, jako je John Cleese nebo Rowan Atkinson.

Zlatým hřebem večera byl exkluzivní skeč v podání Tomáše Hanáka, Václava Marhoula a Jiřího Fero Burdy. Chcete si jejich parádní vystoupení připomenout nebo zjistit, o co jste tenkrát v kině přišli, jestli jste nedorazili? Podívejte se na VIDEO z celé scénky!

2.11.2016

Amnesty slaví 25 let v Česku - třeba i novinami!

Přečtěte si občasník o novinkách i historii Amnesty, který připravují aktivisti z Brna!

9.4.2016

Zpráva o činnosti české Amnesty je tu!

U příležitosti valné hromady vydáváme Zprávu o činnosti Amnesty International ČR v roce 2015.

13.10.2015

Otázky a odpovědi o migraci

Vše, co byste měli vědět o migraci, na jednom místě.

17.11.2015

Mezinárodní Amnesty online kurz o svobodě projevu je tu!