Dárky od/pro Amnesty nejen o Vánocích!

Amnesty International ČR spouští speciální portál, díky kterému můžete nakupovat, obdarovávat a bavit se.

Www.zalidskaprava.cz - to je adresa, prostřednictvím které Amnesty International nabídne přátelům lidských práv, sympatizantům, členům a zkrátka každému, kdo si třeba ještě stále láme hlavu s vánočním dárkem, možnost nakoupit a podpořit tak Amnesty – největší lidskoprávní neziskovku na světě.

Co třeba stát se na jeden den vězněm svědomí nebo virtuálně koupit 50 známek na odeslání dopisů za nespravedlivě vězněné? Nebo byste radši pomohli zafinancovat vzdělávací den k lidským právům pro středoškoláky nebo lidskoprávní seminář pro učitele? Nebo radši podpoříte benefiční akci Amnesty a přijdete se pobavit na koncert, promítání nebo třeba šachový turnaj? S portálem zalidskaprava.cz si můžete vybrat podle své nálady, vkusu a přesvědčení.

Pro obdarovaného jsou samozřejmě nachystané graficky zajímavě vouchery, které vám AI ČR buď pošle e-mailem, nebo třeba v dárkovém balíčku.

Tak neváhejte, Vánoce už klepou na dveře. A být letos originální, to se vyplatí!