Úspěch benefičního promítání: desítky tisíc pro vězně svědomí!

  Článek

publikován 14.11.2012

Benefiční promítání The Secret Policeman´s Ball ve středu 7. listopadu ve Světozoru slavilo velký úspěch.

Vyprodané hlediště, bezkonkurenční Divadlo Sklep, jejich skeč a hymna pro Amnesty a skvělé kino v podání Johna Cleese a spol. To byl benefiční večer Amnesty v kině Světozor.

Kdo jste nás podpořili a přišli, moc děkujeme a vězte, že jste nám opravdu pomohli. Na vstupném se vybralo úžasných 54 tisíc korun. Z našich 6 vězňů svědomí, kterým jste mohli koupit vstupenku, zůstali jen dva "doma", respektive ve vězení.

Výtěžek z akce poputuje na podporu nespravedlivě vězněných, naší kampaně 3 minuty stačí a taky na Maraton psaní dopisů, v rámci kterého odešleme z Česka tisíce dopisů na podporu 15 konkrétních vězňů svědomí. Peníze použijeme mj. na logistické zajištění podpisových akcí a odeslání dopisů do cílových zemí.

Sledujte dál náš web, brzy se dozvíte o Maratonu víc. Začínáme na Den lidských práv - 10. prosince!

Ještě jedno velké díky všem, kteří přišli do kina a jestli vám to nevyšlo, zůstaňte s námi a v příštím roce budete mít spoustu dalších příležitostí.

Vaše Amnesty

Aktuální petice

  Rusko

Ukrajinský lidskoprávní aktivista válečným zajatcem Ruska. Pomůžete Maksymovi Butkevyčovi?

Maksym Butkevyč se jako dobrovolník přidal k ukrajinské armádě, aby bránil svoji vlast. V červenci 2022 se stal ruským válečným zajatcem. Od té doby je odstřižen od světa a ruská média proti němu vedou očerňovací kampaň. V březnu 2023 byl odsouzen v nespravedlivém soudním procesu k třinácti letům vězení za údajné válečné zločiny. Podepište petici a připojte se k boji za jeho okamžité propuštění.

 

Aktuální počet podpisů: 2208 Náš cíl: 3000

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...