Chci víc informací

O co jde?

Chceš vědět, co všechno Amnesty dělá? A chceš dostávat aktuální informace? Pak kromě toho, že můžeš projít všemi našimi stránkami, můžeš také dostávat pravidelné novinky.

Proč?

Protože jestli tě lidská práva zajímají, není jednodušší způsob, jak začít. Stránky Amnesty nejsou jen o naší práci, ale najdeš tady taky spoustu novinek a zpráv s lidskými právy spojenými. Víš například, co dělá Shell v Nigérii? Nebo kam nejčastěji utíkají před válkou lidi ze Sýrie a co je tam čeká? Pokud nechceš, aby tě aktuality minuly, přihlas se k odběru našich novinek.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU NOVINEK

Chceš pravidelně dostávat čerstvé informace o akcích Amnesty? Přihlaš se k odběru novinek a my ti ty nejdůležitější budeme přibližně jednou za měsíc posílat e-mailem.

Jméno a příjmení
Telefon (nepovinné)
Město
Jsem:

V případě, že je ti víc než 15 let, můžeš se taky stát členem nebo členkou Amnesty. Víc informací najdeš zde.

Jak?

Info o všem, co Amnesty dělá, najdeš kromě www.amnesty.cz, taky na www.lidskaprava.cz. Tam jsou témata, kterým se věnujeme, zpracována detailněji a kromě zajímavých informací tam najdeš taky materiály, které se ti můžou hodit třeba k přípravě školních referátů.

Pokud chceš, aby ti informace chodily přímo do e-mailové schránky, tak vyplň přihlášku k odběru novinek.