3 Dokončete platbu

Poukaz na umění, které pomáhá, je ideální dárek pro Vaše blízké, Vaše zaměstnance, nebo sebe sama! Poukazy na umění totiž potěší hned několikrát: Vás i obdarovaného tím, že pomůžete v boji proti bezpráví a obdarovaného navíc tím, že si bude moci na svém oblíbeném místě vystavit umělecké dílo od předních současných umělců a umělkyň!

Po zakoupení poukazu se s Vámi spojíme a vyřešíme všechny náležitosti předání a následného uplatnění.

Poukazy mají platnost rok od data zakoupení. Všechny poukazy zakoupené v roce 2020 mají platnost do konce roku 2021.

Pro uplatnění poukazu je potřeba si vybrat dílo na art.amnesty.cz a kontaktovat Andreu Houškovou na andrea.houskova@amnesty.cz. Na jeden poukaz je možno zakoupit více děl, pokud to jejich hodnota umožňuje. Možný rozdíl v ceně poukazu a hodnotě díla je potřeba uhradit bankovním převodem – případný platební odkaz zašleme. Nevyčerpaná hodnota poukazu je nevratná.

Na hodnotu poukazu Vám začátkem následujícího kalendářního roku zašleme potvrzení o daru (stejně tak obdarovanému, pokud dojde k rozdílu mezi hodnotou poukazu a hodnotou díla). Obdarovanému pak ve všech případech spolu s dílem zašleme i smlouvu o vzájemném daru.

Název produktu: × Dárkový poukaz Art For Amnesty
Celková výše daru: 25000

Díky Vaší finanční podpoře můžeme:

Usilovat o systémové změny na úrovni států a mezinárodního společenství, včetně České republiky

Pořádat online i offline veřejné akce

Vést mobilizační i mediální kampaně na podporu obětí bezpráví

Pořádat workshopy a vzdělávací projekty pro školy i veřejnost

Amnesty International je hnutí lidí, kteří věří v univerzálnost lidských práv a jsou ochotni se za tento princip postavit. Každý, kdo je ochoten přimět své lidskoprávní hodnoty a přesvědčení v činy, je u nás vítán.

Bude mi potěšením uvítat Vás na palubě.

Vaše Helena Dolejšová, Péče o dárce +420 773 630 154, helena.dolejsova@amnesty.cz

Platby kartou zajišťuje Global Payments Europe, s.r.o.