Amnesty International

Drzmepalcesvobode

Pomáháme nespravedlivě vězněným a perzekvovaným tam, kde je potřeba. Před 30 lety byli i u nás lidé, za jejichž práva a svobody se Amnesty a její příznivci zasazovali – za všechny třeba Jiřina Šiklová a Anna Šabatová, Petr Uhl nebo Václav Havel. Držte společně s námi palce svobodě a pomozte vnášet světlo do míst, která mají zůstat v temnotě. Svoboda totiž není samozřejmost.

20.11.2019

Řecko: Katastrofální situace migrantů a uprchlíků

Od poloviny letošního roku dochází k velkému nárůstu lidí připlouvajících do Řecka. Počty žadatelů o azyl jsou nejvyšší od kritického roku 2015. Celá situace je velmi kritická a řešení problému ještě zhoršuje politika a rétorika nové řecké vlády.

14.11.2019

Katalog prodejní výstavy Art for Amnesty 2019

12.11.2019

Držíme palce svobodě

Amnesty představila o svátečním víkendu své pomníky svobody. Objevte je s námi i teď!

8.11.2019

AMNESTY INTERNATIONAL ČESKÁ REPUBLIKA PŘIJME finanční/ho a účetní/ho asistentKU/A

Finanční a účetní asistent/ka je u nás člověk, který umí zkrotit účetní agendu, připravit pravidelné zprávy a reporty pro správní radu i vést finanční agendu specifických projektů.

8.11.2019

AMNESTY INTERNATIONAL ČESKÁ REPUBLIKA PŘIJME SEnior asistenta/ku kanceláře

Hledáme pravou ruku nás všech, osobu, která bude mít o všem přehled a zvládne jak objednávku kancelářských potřeb, tak i organizaci akcí nebo koordinaci stážistů a dobrovolníků.