Česká pobočka Amnesty hledá do týmu posilu  asistenta/asistentku kanceláře

Hledáme pravou ruku nás všech, osobu, která bude mít o všem přehled a zvládne jak objednávku kancelářských potřeb, tak i organizaci akcí nebo koordinaci stážistů a dobrovolníků. Amnesty International je hnutím lidí z celého světa, kterým není lhostejné porušování lidských práv, a chtějí se mu postavit. Vedeme kampaně, pořádáme veřejné akce i protesty, vzděláváme, zastáváme se obětí bezpráví a usilujeme o systémové změny na úrovni států i mezinárodního společenství. Práce Amnesty se vždy zakládá na spolehlivém a nezávislém výzkumu. Amnesty je mezinárodní hnutí. V současné době má 10 milionů členů a sympatizantů ve více než 150 zemích a regionech.

Co si můžete pod touto prací představit?

Budete v oblasti PERSONALISTIKY obhospodařovat pracovní smlouvy nebo koordinovat nábor zaměstnanců a stážistů a jejich zaškolování.

Nedílnou součástí práce je samozřejmě i péče o KANCELÁŘ, tedy budete produkčně zajišťovat důležitá setkání organizace, komunikovat s dodavateli a úřady a v neposlední řadě taky udržovat v příjemném chodu společné pracovní prostředí nebo vítat návštěvy.

Součástí práce je i zapojení do poradenského týmu Amnesty a spolupráce na organizace významných lidskoprávních akcí Amnesty

Protože jsme celosvětové hnutí, je součástí práce i KOMUNIKACE s dalšími pobočkami a centrálou Amnesty.

Proto hledáme TOHO/TU:

…KDO ZNÁ ÚSKALÍ CHODU KANCELÁŘE…

milý, komunikativní člověk s příjemným vystupováním, který se rád zapojí do naší společné práce za lidská práva a bude důležitou součástí a velkou oporou týmu

….KDO VYŘEŠÍ…

hodí se organizační a komunikační dovednosti, schopnost rychlého a pružného jednání, dovednost zvládat různorodé agendy, někdy i pod časovým tlakem, a schopnost předvídat problémy a potřeby

...KDO NASLOUCHÁ…

ceníme si otevřenosti, schopnosti naslouchat, znalosti angličtiny slovem i písmem, zájmu o hnutí Amnesty International

Co od nás můžete očekávat?

• Smysluplnou práci v zázemí renomované mezinárodní organizace
  • Prostor pro seberealizaci
  • Možnost ovlivňovat vlastní pozici a hrát důležitou roli v pozitivním dopadu organizace
  • Školení a podporu osobního rozvoje
  • Hlavní pracovní poměr na 0.6 úvazku za mzdu 19 500,- Kč
  • Až dva týdny dovolené navícsick-daysden na realizaci dobrovolnické činnosti, odpovídající mzdové ohodnocení, možnost práce z domova atp.

V pražské kanceláři se pohybuje cca 15–20 lidí, kteří jsou přátelští, pozitivní a vědí, proč dělají právě tuhle práci.

Pokud vás pozice zaujala, pošlete svůj životopis a stručný motivační dopis na adresu anna.obermajerova@amnesty.cz do 2. 12. 2021V předmětu e-mailu uveďte „Asistent-ka kanceláře“.

Odpovědi bez životopisu a motivačního dopisu nebudou posuzovány!

Art For Amnesty - obrazy k prodeji

Díky za upozornění...