NE českým zbraním do Jemenu!

Připoj i Ty svou fotku k NE. Koláž z těchto fotek vystavíme v Brně v době konání zbraňového veletrhu IDET od 29. května. Sdílej i Ty svoji fotku na sociálních sítích!

Poslední zapojení:

23.7.2019 21:10, Karolína M. Židlochovice

4.7.2019 17:07, Jiří S. Praha 6

19.6.2019 20:21, Jan P. Brno

18.6.2019 10:20, Michal H. Praha

8.6.2019 21:51, Nikola K. Jabkenice

7.6.2019 09:43, Andrea S. Pelhřimov

5.6.2019 15:52, Martin B. Praha 10

Postavte se za okamžité zastavení dodávek zbraní všem stranám konfliktu v Jemenu, dokud bude existovat riziko, že takové vybavení bude použito k porušování lidských práv. Podle výroční zprávy z roku 2017 byly do Spojených arabských emirátů a Saúdské Arábie vyvezeny jen z České republiky zbraně a vojenský materiál za více jak 1,27 mld. Kč. Podle výzkumu Amnesty některé zbraně dovezené do těchto zemí prokazatelně končí v rukou ozbrojenců, kteří páchají válečné zločiny.

Přidám svoji fotku

Podmínky:

Vložit lze jakoukoliv fotografii obsahující váš obličej, nemusí to být nutně selfie nebo portrét - dojde k automatickému ořezání fotografie do požadovaného formátu (k detekci obličeje). Maximální rozměry výsledného obrázku publikovaného na tomto webu jsou 40×40 pixelů, a je tedy malé riziko jakéhokoliv zneužití.