Jabeur Mejri back in jail for an argument with a court registrar

  Článek

Svoboda slova a vězni svědomí publikován 23.4.2014

Jabeur Mejri was arrested on 18 April after an argument with a court registrar when he went to inquire about his case and find out the date of his next court session. His lawyers are waiting to be told whether he will be charged and when he may be released. Jabeur’s family were able to see him on 23 April in Mahdia Prison and were very upset and disheartened by what had happened. His family and lawyers have explained that the argument is probably due to the level of stress Jabeur was experiencing. The continued travel ban against him has only added to his stress and fragile emotional state. He has been looking forward to travelling outside Tunisia for some time, but because of the second case that appeared against him shortly before his release, he has been banned from travelling, and this can only be lifted by the court. Jabeur is now held in Mahdia Prison.

Aktuální petice

  Rusko

Ukrajinský lidskoprávní aktivista válečným zajatcem Ruska. Pomůžete Maksymovi Butkevyčovi?

Maksym Butkevyč se jako dobrovolník přidal k ukrajinské armádě, aby bránil svoji vlast. V červenci 2022 se stal ruským válečným zajatcem. Od té doby je odstřižen od světa a ruská média proti němu vedou očerňovací kampaň. V březnu 2023 byl odsouzen v nespravedlivém soudním procesu k třinácti letům vězení za údajné válečné zločiny. Podepište petici a připojte se k boji za jeho okamžité propuštění.

 

Aktuální počet podpisů: 2206 Náš cíl: 3000

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...