Chen Zhenping vzkazuje: "Díky všem z České republiky za podporu!"

Úspěch

Cheng Zhenping se ve Finsku shledala se svou rodinou.

Chen Zhenping, členka hnutí Fa-lun-kung, se v březnu tohoto roku dočkala po 6,5 letech propuštění a 9. října dorazila do Helsinek, kde se konečně shledala se svou rodinou. Prostřednictvím své dcery posíláme všem, kdo jí podporovali, poděkování.

"Chceme společně s matkou poděkovat českým příznivcům Amnesty International za velkou podporu. Zvláštní poděkování pak patří brněnské skupině Amnesty International, která kromě podpisů pořádala za propuštění i řadu benefičních akcí. Velmi si podpory vážíme a vždy pro nás byla nesmírným posilněním. Děkuji vám všem."

Původní zdroj: Cheng Zhenping se ve Finsku shledala se svou rodinou.

25.7.2017

DVTV: Rozhovor s chirurgem, který odebíral v Číně orgány

3.7.2017

Liu Sia-po stále ve vězení

Velmi smutná zpráva přichází z Číny. U Liu Sia-po se rozvinula rakovina jater. Nyní je v nemocnici, přesto není, ani podmínečně, propuštěn. Rodina trvá na léčbě mimo vězení a Amnesty nadále tlačí na urychlené bezpodmínečné propuštění.

1.7.2017

Všichni tři výzkumníci propuštěni

Dobrá zpráva. Všichni aktivisté kontrolující pracovní podmínky v čínském závodě na výrobu obuvi byli propuštěni 28. 6. propuštěni na kauci, což znamená, že pokud se nedopustí v následujících 12 měsících trestného činu, všechna obvinění budou stažena! Děkujeme všem z podporu.

27.6.2017

Sinopsis k případu Siao-po