Dhondub oslaví 39 narozeniny. Napište mu do vězení!

17.10. 2013 bude Dhondub Wangčchenovi 39 let. Posledních pět let svého života strávil ve vězení, další rok ho ještě čeká. Pošlete Dhondub Wangčchenovi vzkaz v tibetštině nebo vyjádřete svou podporu jeho ženě a dětem, kteří v současné době žijí v exilu v indické Dharamsale. https://www.amnesty.cz/pripad/dopisy/dhondup-wangcchen

1.2.2018

ERASMUS Stáž - Amnesty International

Jsi student či studentka VŠ a chceš získat pracovní zkušenost v největší lidskoprávní organizaci? Přihlaš se k nám na Erasmus pracovní stáž v Praze nebo Brně!

3.7.2017

Liu Sia-po stále ve vězení

Velmi smutná zpráva přichází z Číny. U Liu Sia-po se rozvinula rakovina jater. Nyní je v nemocnici, přesto není, ani podmínečně, propuštěn. Rodina trvá na léčbě mimo vězení a Amnesty nadále tlačí na urychlené bezpodmínečné propuštění.

31.7.2017

Lidovky.cz: Dvěma mužům hrozí za urážky zpěváka Bangy vězení

6.3.2017

Odpověď prezidenta Bašára al-Asada na zprávu Amnesty International o vězení Saydnaya