1 milion podpisů pro Raífa!

Ve čtvrtek 5. 2. jsme velvyslanectví Saúdské Arábie předali dopisy a petice vyzývající k propuštění bloggera Raífa Badawího, podepsané více než 7500 lidmi z Česka včetně Vás. Kampaně na Raífovu podporu probíhají v mnoha dalších zemích a jeho případ byl také součástí celosvětové akce „Maraton psaní dopisů“ – celkem už Raífovi vyjádřil podporu více než milion lidí!

14.5.2020

Ženy chtějí změny – We are Change

Aktivní mladí lidé z Česka se zapojují do celoevropského online projektu na podporu práv žen a sami určují jeho finální podobu.

21.1.2020

Myanmarská vláda čelí obvinění z genocidy Rohingů

Mezinárodní soudní dvůr v Haagu nařídil myanmarské vládě, aby přijala okamžitá opatření a zabránila tak genocidě muslimského etnika Rohingů.

29.3.2019

AKTUÁLNĚ K PŘÍPADU NASRÍN: Naše výzva - posílejte dopisy!

Nasrín Sotudíová považuje rozhodnutí soudu, který ji v nespravedlivém soudním řízení obvinil a následně odsoudil, za nezákonné. Z tohoto důvodu se proti rozsudku nebude odvolávat.

18.3.2019

Nenecháme Nasrín Sotudíovou trpět ve vězení!

Na íránské ambasádě jsme předali 6000 podpisů a upozornili na nesmyslnost vězení a bičování pro lidskoprávní právničku.