Dopis od Alberta Woodfoxe

Zastavte mučení   Spojené státy publikován 18.1.2016

Děkovný dopis Alberta Woodfoxe

18. leden 2016
Amnesty International USA obdržela děkovný dopis od Alberta Woodfoxe, který došel díky jednomu z místních partnerů.
Posílám pozdravy,
rád bych poděkoval našim přátelům z Amnesty International a Amnesty USA za jejich pozoruhodnou podporu v posledních letech, které vyvrcholily v nedávné kampani Maraton psaní dopisů v prosinci roku 2015. V důsledku této kampaně, jsem obdržel tisíce dopisů z celého světa plné solidarity a podpory. Tyto zprávy zpoza vězeňských zdí se pro mě staly obrovským zdrojem síly, zatímco pokračuji ve svém boji za svobodu.
Peace,
Albert Woodfox

Aktuální petice

Spojené státy

Amnesty vyzývá USA: Zavřete Guantánamo

Zadržovací zařízení Guantánamo na Kubě se stalo symbolem hrubého porušování lidských práv páchaného americkou vládou ve jménu boje proti terorismu. V současnosti je v něm vězněno na 40 lidí. Většina z nich bez obvinění a spravedlivého soudu. Amnesty International je přesvědčena, že vězni z Guantánama musí být souzeni ve spravedlivých soudních procesech nebo propuštěni. Amnesty dále vyzývá vládu USA, aby věznici na Guantánamu uzavřela.

Aktuální počet podpisů: 1495 Náš cíl: 2000

Podepíšu