Čchen Čen-pching je ve Finsku se svou dcerou

  Článek

Zastavte mučení   Čína publikován 11.2.2016

Čchen Čen-pching z hnutí Falun Gong žije se svou dcerou konečně svobodný život ve Finsku.

Po příjezdu Čchen Čen-pching do Finska v říjnu 2015 uzavíráme její případ. Mnohokrát děkujeme každému, kdo se podílel na aktivitách na její podporu. 
Nejnovější situace
Čchen Čen-pching je ve Finsku se svými dcerami, kde pokračuje v léčbě. Její zdravotní stav se zlepšuje a rodina je šťastná, že je znovu pohromadě.
Zpětná vazba
Čchen Čen-pching nevěděla o kampani Amnesty International, když byla ve vězení, ale později se vše dozvěděla, a za pomoc byla velmi vděčná. Nedávno poslala vánoční dárek do kanceláře Amnesty ve Finsku s následující zprávou:
Chtěla bych poděkovat za vaši podporu pro Falun Gong, jejíž vyznavači v Číně trpí již 7 let. S vaší pomocí jsem dorazila do svobodné země, do Finska, kde žiji spolu se svou dcerou od 9. října 2015.
Vážím si veškerého úsilí, které jste vynaložili, a udělám co bude v mých silách, aby lidé znali pravdu o útlaku Falun Gong v Číně. Znovu vám mockrát děkuji za váš soucit i pomoc.
S její rodinou jsme byli během kampaně v úzkém kontaktu, spolupráce probíhala především s Amnesty International Finsko. Podpora byla přijímána s nadšením a ze vzkazů projevujících solidaritu rodina zvláště ocenila ty od skupiny na Taiwanu.

Aktuální petice

  Čína

Novinářka nespravedlivě uvězněna a mučena kvůli článkům o COVID-19

Čínská novinářka Čang Čan, která od začátku února 2020 zveřejňovala příběhy související s COVID-19 z města Wu-chan, byla zadržena a obviněna z „vyvolávání sporů a problémů“. Hrozí jí až pět let vězení. Ve vazbě byla mučena.

 

Aktuální počet podpisů: 3101 Náš cíl: 3500

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...