Salah al-Khawaja propuštěn, Ebrahím Šaríf zase ve vězení

Vězeň svědomí a jeden ze třinácti opozičních aktivistů, Salah al-Khawaja (bratr Abdulhadi al-Khawaja) byl 19. března 2016 propuštěn z vězení poté, co si odseděl pětiletý trest. Ostatních 12 opozičních aktivistů si stále odpykávají tresty ve vězení.

Ebrahím Šaríf byl 12. července 2015 zase zatčen, necelý měsíc poté, co  z vězení byl propuštěn. Vyptávali se ho na jeho projev na veřejném shromáždění 10. července 2015, kde mluvil o nutnosti změny v Bahrajnu, zdůraznil závazek politické opozice k nenásilí a vyzval vládu, aby představila klíčové ekonomické reformy, které zabrání dalšímu bankrotu. 13. července 2015 byl obviněn z "podněcování k nenávisti a pohrdání režimem" a "podněcování ke svržení režimu sílou a nezákonnými prostředky", což on popřel. Pokud bude uznán vinným, hrozí mu až 13 let ve vězení.

11.1.2019

Johan Teterissa je volný

9.1.2019

Cardetu nesmí ve vězení navštěvovat rodina

17.4.2018

Blogger Druklo propuštěn, přesto případ sledujeme.

Podle zpráv, které jsme dostali, je Druklo volný, nicméně zůstává pod policejním dohledem. proto jeho případ budeme nadále sledovat.

12.4.2018

DOBRÉ ZPRÁVY Z FILIPÍN: JERRYME CORRE JE PROPUŠTĚN!

Od ledna 2018 se uskutečnila série slyšení týkající se Jerrymeho drogových obvinění. Dne 2. března byl schválen návrh zastavení trestního stíhaní a to kvůli nedostatku důkazů. Jerryme byl propuštěn tentýž den.