Stáž – Sociální média

Amnesty International ČR hledá do svého týmu flexibilní/ho stážistu/ku pro oblast sociálních médií. Chceš nám pomoct se šířením obsahu, propagací a prací s brandem online? Máš drive a nové nápady, které nás posunou? Pak bychom Tě rádi poznali!

Očekáváme

• Uživatelskou znalost sítí Facebook, Twitter, Instagram
  • Zájem o oblast lidských práv
  • Výborná znalost ČJ a AJ
  • Smysl pro týmovou práci
  • Proaktivní a inovativní přístup
  • Povědomí o trendech v oblasti sociálních sítí
  • Samostatnost a flexibilita
  • Zkušenost s grafickými editory výhodou
  • Zkušenost z oblasti PR a marketingu výhodou

Nabízíme:

• Mediální i obsahová školení a pravidelné supervize
  • Rozvržení časového harmonogramu a možnost práce z domova (koordinační schůzky, setkání, supervize a školení probíhají v Praze!)
  • Aktivní podíl na tvorbě obsahu sociálních sítí a současných aplikací Amnesty ČR
  • Smysluplnou práci v motivovaném a kreativním kolektivu
  • Možnost seberealizace
  • Pracovní zkušenost v největší nevládní lidskoprávní organizaci na světě

Časová náročnost: 7 hodin týdně

Doba trvání: minimálně 6 měsíců

JEDNÁ SE O NEPLACENOU STÁŽ

V případě zájmu nám zasílejte své CV a stručný motivační dopis, případně ukázky své práce na e-mail tiskové mluvčí Martiny na martina.parizkova@amnesty.cz nejpozději do 28. 2. 2017. Do předmětu uveďte heslo "Stáž - sociální sítě".

Předpokládaný termín nástupu: březen 2017

19.12.2016

ERASMUS Stáž v Amnesty International

Jsi student VŠ a chceš získat pracovní zkušenost v největší lidskoprávní organizaci? Přihlaš se k nám na Erasmus pracovní stáž!

1.3.2016

Amnesty na NGO Marketu 2016

Letošní bonus – Živá knihovna s aktivisty a zaměstnanci Amnesty!

8.2.2016

Prohlášení Amnesty International k víkendovým protestům proti migrantům v Praze

Lidskoprávní organizace Amnesty International odsuzuje útoky na pražské autonomní sociální centrum Klinika, které proběhly v sobotu 6. února. Považujeme je za jednoznačné porušení zákonů České republiky a za projev bezprecedentní nenávisti proti komunitě, která se mj. snaží pomáhat nejpotřebnějším uprchlíkům a migrantům v nouzi.

12.1.2016

NĚMECKO: Reakcí na opovrženíhodné sexuální útoky v Kolíně nad Rýnem nesmí být rasová nenávist ani diskriminace.

Podle Amnesty International musí německé úřady zajistit, aby pachatelé sexuálního násilí ze silvestrovské noci stanuli před soudem, bez ohledu na to, odkuď pocházejí. Současně by ale měly chránit uprchlíky a migranty před rasismem, který tyto útoky vyvolaly.