Stáž – Sociální média

Amnesty International ČR hledá do svého týmu flexibilní/ho stážistu/ku pro oblast sociálních médií. Chceš nám pomoct se šířením obsahu, propagací a prací s brandem online? Máš drive a nové nápady, které nás posunou? Pak bychom Tě rádi poznali!

Očekáváme

• Uživatelskou znalost sítí Facebook, Twitter, Instagram
  • Zájem o oblast lidských práv
  • Výborná znalost ČJ a AJ
  • Smysl pro týmovou práci
  • Proaktivní a inovativní přístup
  • Povědomí o trendech v oblasti sociálních sítí
  • Samostatnost a flexibilita
  • Zkušenost s grafickými editory výhodou
  • Zkušenost z oblasti PR a marketingu výhodou

Nabízíme:

• Mediální i obsahová školení a pravidelné supervize
  • Rozvržení časového harmonogramu a možnost práce z domova (koordinační schůzky, setkání, supervize a školení probíhají v Praze!)
  • Aktivní podíl na tvorbě obsahu sociálních sítí a současných aplikací Amnesty ČR
  • Smysluplnou práci v motivovaném a kreativním kolektivu
  • Možnost seberealizace
  • Pracovní zkušenost v největší nevládní lidskoprávní organizaci na světě

Časová náročnost: 7 hodin týdně

Doba trvání: minimálně 6 měsíců

JEDNÁ SE O NEPLACENOU STÁŽ

V případě zájmu nám zasílejte své CV a stručný motivační dopis, případně ukázky své práce na e-mail tiskové mluvčí Martiny na martina.parizkova@amnesty.cz nejpozději do 28. 2. 2017. Do předmětu uveďte heslo "Stáž - sociální sítě".

Předpokládaný termín nástupu: březen 2017

19.12.2016

ERASMUS Stáž v Amnesty International

Jsi student VŠ a chceš získat pracovní zkušenost v největší lidskoprávní organizaci? Přihlaš se k nám na Erasmus pracovní stáž!

1.3.2016

Amnesty na NGO Marketu 2016

Letošní bonus – Živá knihovna s aktivisty a zaměstnanci Amnesty!

13.11.2015

Rozhovor s živou knížkou Assemem

Assem se živí jako analytik v oblasti IT, mimo práci je aktivní v Islámské nadaci v Brně, v jejíž správní radě zasedá a celkově je aktivní v brněnské muslimské obci. Ačkoli žije již od studií v Brně a je napůl Čech, má silnou vazbu na rodnou Sýrii. Proto také spoluzaložil iniciativu Syrská revoluce, která mapuje tamní situaci a sdružuje lidi zajímající se o arabské jaro.

8.2.2016

Prohlášení Amnesty International k víkendovým protestům proti migrantům v Praze

Lidskoprávní organizace Amnesty International odsuzuje útoky na pražské autonomní sociální centrum Klinika, které proběhly v sobotu 6. února. Považujeme je za jednoznačné porušení zákonů České republiky a za projev bezprecedentní nenávisti proti komunitě, která se mj. snaží pomáhat nejpotřebnějším uprchlíkům a migrantům v nouzi.