AMNESTY INTERNATIONAL ČESKÁ REPUBLIKA PŘIJME VEDOUCÍ/VEDOUCÍHO MOBILIZACE

  Článek

Inzeráty   Česká republika publikován 22.8.2016

Jako vedoucí mobilizace budete zodpovědný/á za realizaci strategií, komunikaci s aktivisty a budování aktivistické základny v rámci lidskoprávního hnutí Amnesty International (AI) v České republice.

Co si můžete pod touto prací představit?

- Pravidelné zapojování lidí připravených chránit lidská práva s cílem rozšířit aktivistickou základnu AI ČR (akce, happeningy …);

- Rozšíření existující aktivistické základny AI ČR a inspirace k větší a intenzivnější účasti na dlouhodobých lidskoprávních projektech (Maraton psaní dopisů, Den Tibetu …);

- Podpora existujících místních skupin a zabezpečování jejich trvalého rozvoje (pravidelná školení, zapojení do přípravy akcí …)

- Motivace vhodných aktivistů/aktivistek k založení místních skupin a pomoc s jejich vznikem (organizace prvního setkání, pomoc s hledáním členů, networking …)

- Umožňování rozvoje a specializace jednotlivých aktivistů v rámci hnutí (identifikace budoucích členů správní rady, stážistů, specialistů …)

- Přenos mezinárodního Amnesty know-how do naší lokální praxe (účast na školeních a workshopech v zahraničí, komunikace s dalšími Amnesty pobočkami …) 

Proto hledáme TOHO/TU:

...KDO PODPOŘÍ…

Zásadní je pro nás schopnost vyjít s lidmi a radost z úspěchu druhých. Hledáme člověka, který chce spolupracovat s ostatními a podpořit je v dosažení našich společných cílů.

…KDO NADCHNE …

Vlastní aktivistická zkušenost je podmínkou (praxe v samostatném řízení projektu, v koordinaci dobrovolníků apod.), nutný je přesvědčivý projev, schopnost motivovat a inspirovat, kreativní a inovativní přístup k práci. 

….KDO VYŘEŠÍ…

Hodí se organizační, manažerské a komunikační dovednosti, schopnost rychlého a pružného jednání za účelem dosažení cílů.

...KDO NASLOUCHÁ…

Ceníme si otevřenosti, schopnosti naslouchat, dobré znalosti angličtiny slovem i písmem, zájmu o hnutí Amnesty International.

Co na druhou stranu můžete očekávat od nás?:

• smysluplnou práci a zázemí renomované organizace

• prostor pro seberealizaci

• možnost budovat aktivistickou síť a mít tím významný podíl na úspěchu organizace

• školení a podporu osobního rozvoje

V rámci organizace je samostatná pozice zařazená do vlastního oddělení a budete odpovídat řediteli AI ČR za budování aktivistické základny a integraci aktivismu do dalších aktivit hnutí. Pozice je zástupem za mateřskou dovolenou v době trvání minimálně 2 let.

Pokud vás pozice zaujala, pošlete svůj životopis a stručný motivační dopis na adresu mark.martin@amnesty.cz do 15. 9. 2016. V předmětu e-mailu uveďte „AKTIVISMUS“. 

Amnesty International Česká republika, Gorazdova 10, 120 00 Praha 2

www.amnesty.cz  

Aktuální petice

  Česká republika

Lidská práva a principy právního státu musejí být v Evropě chráněny

Lidé v Maďarsku a Polsku čelí v čím dál větší míře omezování svobody projevu, cenzuře médií, omezování nezávislosti soudů, útokům na příslušníky menšin a dalšímu porušování lidských práv nebo oslabování demokratických hodnot.

 

Aktuální počet podpisů: 3241 Náš cíl: 3500

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...