Rosmit Mantilla propuštěn!

Úspěch

Rosmit Mantilla byl ve čtvrtek večer propuštěn!
Rosmit zhubl ve vězení o 30 kilogramů, jeho stav je jinak dobrý.Zatím nejsou známy podmínky jeho propuštění, nicméně je odhodlán bojovat za lidská práva nadále.Rosmit děkuje všem, kdo se jej zastali: "Jsem velmi vděčný za každý aktivistický hlas, který mě posílil. Mým závazkem je nyní prosazovat svobodu pro všechny nespravedlivě vězněné."

17.4.2018

Blogger Druklo propuštěn, přesto případ sledujeme.

Podle zpráv, které jsme dostali, je Druklo volný, nicméně zůstává pod policejním dohledem. proto jeho případ budeme nadále sledovat.

12.4.2018

DOBRÉ ZPRÁVY Z FILIPÍN: JERRYME CORRE JE PROPUŠTĚN!

Od ledna 2018 se uskutečnila série slyšení týkající se Jerrymeho drogových obvinění. Dne 2. března byl schválen návrh zastavení trestního stíhaní a to kvůli nedostatku důkazů. Jerryme byl propuštěn tentýž den.

9.8.2017

Lim Hyeon-soo by měl být volný!

Agentura Reuters informovala, že by měl být pastor propuštěn 9. 8. na svobodu údajně z humanitárních důvodů!

3.7.2017

Liu Sia-po stále ve vězení

Velmi smutná zpráva přichází z Číny. U Liu Sia-po se rozvinula rakovina jater. Nyní je v nemocnici, přesto není, ani podmínečně, propuštěn. Rodina trvá na léčbě mimo vězení a Amnesty nadále tlačí na urychlené bezpodmínečné propuštění.