Rosmit Mantilla propuštěn!

Úspěch

Rosmit Mantilla byl ve čtvrtek večer propuštěn!
Rosmit zhubl ve vězení o 30 kilogramů, jeho stav je jinak dobrý.Zatím nejsou známy podmínky jeho propuštění, nicméně je odhodlán bojovat za lidská práva nadále.Rosmit děkuje všem, kdo se jej zastali: "Jsem velmi vděčný za každý aktivistický hlas, který mě posílil. Mým závazkem je nyní prosazovat svobodu pro všechny nespravedlivě vězněné."

22.2.2017

Muhammad propuštěn!

9.8.2017

Lim Hyeon-soo by měl být volný!

Agentura Reuters informovala, že by měl být pastor propuštěn 9. 8. na svobodu údajně z humanitárních důvodů!

26.2.2017

Ildar Dadin propuštěn!

Skvělá zpráva! Nejvyšší soud zrušil rozsudek pro Ildara Dadina a rozhodl, že musí být propuštěn. K propuštění došlo v neděli 26. února a podle svých slov Ildar do poslední chvíle nevěděl o propuštění, protože nebyl předtím o rozsudku nijak informován. Po propuštění se setkal se svou ženou Anastasií, její sestrou, přáteli a novináři.

25.4.2017

Keywan Karimi propuštěn!

Podle sdělení agentury HRANA (Human Rights Activists News Agency) byl íránský režisér Keywan Karimi propuštěn 19. dubna na svobodu.