Petr Jašek děkuje Amnesty!

Úspěch

Petr Jašek byl dne 26. 2. propuštěn. Děkujeme všem za podporu! Stále však požadujeme propuštění Hassana A. Kodiho a Abdulmona Abdumawla.

Petr Jašek po svém propuštění navštívil kancelář Amnesty International. Petr děkuje všem, kdo jej podpořili a prosí o podporu dalším vězňům, kteří byli souzeni v jeho procesu. "Práce Amnesty má velký smysl, sám jsem to poznal", říká.Přejeme mu vše dobré a nadále bojujeme za propuštění jeho dvou spoluvězňů.

14.6.2019

Pár slov z Česka k dění v Mezinárodním sekretariátu Amnesty

Komentář předsedy správní rady české Amnesty k restrukturalizaci a jejím příčinám v londýnské centrále Amnesty.

20.12.2018

Ředitel Google údajně zrušil projekt Dragonfly

Podle neoficiálních zpráv společnost Google zruší aktivity na projektu Dragonfly, který by měl mít možnost cenzurovat vyhledávání na internetu v Číně. Amnesty však nadále požaduje jasné vysvětlení dalšího postupu, proto naše petice nekončí.

21.4.2018

Česká sekce Amnesty vydává svou zprávu o činnosti.

U příležitosti Amnesty valné hromady 2018 vychází přehled o kampaních, akcích, advokační práci nebo financích české Amnesty za rok 2017 na jednom místě!

24.4.2018

Konference o budoucnosti Sýrie: Lídři nesmí připustit předčasné návraty uprchlíků

V úterý a středu 24. a 25. dubna probíhá v Bruselu velká konference o podpoře Sýrie a okolního regionu.