Petr Jašek děkuje Amnesty!

Úspěch

Petr Jašek byl dne 26. 2. propuštěn. Děkujeme všem za podporu! Stále však požadujeme propuštění Hassana A. Kodiho a Abdulmona Abdumawla.

Petr Jašek po svém propuštění navštívil kancelář Amnesty International. Petr děkuje všem, kdo jej podpořili a prosí o podporu dalším vězňům, kteří byli souzeni v jeho procesu. "Práce Amnesty má velký smysl, sám jsem to poznal", říká.Přejeme mu vše dobré a nadále bojujeme za propuštění jeho dvou spoluvězňů.

19.7.2019

Dcera Ševčenkové děkuje příznivcům Amnesty za podporu!

Dcera Ševčenkové sdílela na Facebooku poděkování za dopisy solidarity, které příznivci Amnesty posílají rodině.

18.9.2019

Propuštěný Sencov děkuje Amnesty za 22 kg dopisů

Hned po propuštění z ruského vězení poděkoval ukrajinský filmař Oleg Sencov hnutí Amnesty za neúnavnou práci na jeho případu.

14.6.2019

Pár slov z Česka k dění v Mezinárodním sekretariátu Amnesty

Komentář předsedy správní rady české Amnesty k restrukturalizaci a jejím příčinám v londýnské centrále Amnesty.

20.12.2018

Ředitel Google údajně zrušil projekt Dragonfly

Podle neoficiálních zpráv společnost Google zruší aktivity na projektu Dragonfly, který by měl mít možnost cenzurovat vyhledávání na internetu v Číně. Amnesty však nadále požaduje jasné vysvětlení dalšího postupu, proto naše petice nekončí.