Koncerty v rámci globální akce "Daruj domov" představí megahvězdy

Hudebně-solidární akce na podporu uprchlíků vypuknou po celém světě UŽ ZA MĚSÍC. Praha nebude výjimkou!

V jediný den, 20. září, se po celém světě setkají tisíce umělců, uprchlíků a aktivistů, kteří společně pošlou vládám i všem ostatním vzkaz, že tu stále jsou lidé, kteří stojí za právy lidí prchajících před válkou. A že jich je hodně. Během 24 hodin proběhne více jak 300 koncertů ve 200 městech. Tisícovka umělců včetně Eda Sheerana, Hozier, Jesse & Joy nebo Mashrou’ Leila... Amnesty International a Sofar Sounds připravili největší globální hudební akci všech dob. A bude u toho i PRAHA!!!

Na koncertě v české metropoli zahraje Katarzia nebo Thom Artway. Další umělci jsou zatím top secret. Stejně tak jako adresa obýváku, ve kterém proběhne intimní VIP koncert pro šťastlivce: fanoušci se do 10. září musí přihlásit do loterie o výherní vstupenky TADY. Tři desítky vylosovaných pak dostanou přesné pokyny, kde a jak můžou koncert vidět.

Všechny detaily a aktuality se dozvíte na FACEBOOKU.

O fenoménu bytových koncertů si můžete přečíst v minulém Respektu.

26.10.2017

Úspěch: Propuštěno 83 gayů a leseb v Ázerbájdžánu

Amnesty pomohla k propuštění nespravedlivě zadržovaných příslušníků LGBTI komunity.

20.6.2017

“DARUJ DOMOV”: Obrovský globální koncert na podporu solidarity s uprchlíky

1 000 hudebníků bude v září hrát po celém světě na akcích pořádaných Amnesty International a Sofar Sounds. V České republice se k nim přidá například zpěvačka Katarzia!

23.8.2017

Veřejnost i umělci pro uprchlíky

Amnesty nasbírala stovky vzkazů vládě od lidí ohledně migrace. Posílá je ministru Chovancovi a upozorní na ně i speciální bytový koncert Give a Home.

20.12.2016

Mapování globální uprchlické krize

Základní fakta a čísla ke globální uprchlické krizi