Koncerty v rámci globální akce "Daruj domov" představí megahvězdy

Hudebně-solidární akce na podporu uprchlíků vypuknou po celém světě UŽ ZA MĚSÍC. Praha nebude výjimkou!

V jediný den, 20. září, se po celém světě setkají tisíce umělců, uprchlíků a aktivistů, kteří společně pošlou vládám i všem ostatním vzkaz, že tu stále jsou lidé, kteří stojí za právy lidí prchajících před válkou. A že jich je hodně. Během 24 hodin proběhne více jak 300 koncertů ve 200 městech. Tisícovka umělců včetně Eda Sheerana, Hozier, Jesse & Joy nebo Mashrou’ Leila... Amnesty International a Sofar Sounds připravili největší globální hudební akci všech dob. A bude u toho i PRAHA!!!

Na koncertě v české metropoli zahraje Katarzia nebo Thom Artway. Další umělci jsou zatím top secret. Stejně tak jako adresa obýváku, ve kterém proběhne intimní VIP koncert pro šťastlivce: fanoušci se do 10. září musí přihlásit do loterie o výherní vstupenky TADY. Tři desítky vylosovaných pak dostanou přesné pokyny, kde a jak můžou koncert vidět.

Všechny detaily a aktuality se dozvíte na FACEBOOKU.

O fenoménu bytových koncertů si můžete přečíst v minulém Respektu.

17.4.2019

Aktuálně: Amnesty akce v DOXu s čínskými disidenty

12.8.2019

Chtěl očernit Amnesty, spustil tím však vlnu podpory

Česká pobočka lidskoprávního hnutí Amnesty zaznamenala na svém facebookovém profilu nezvyklou situaci. Na jeden z řady útočných komentářů začali lidé reagovat po svém. Místo hádky s autorem útočného komentáře, začali na bankovní účet hnutí "na truc" zasílat své finanční dary.

6.8.2019

Amnesty na Prague Pride nechá nahlédnout do životů menšin a uspořádá „teplou“ veselku uprostřed Václaváku

Společná svatba heterosexuálů, gayů a leseb i možnost nahlédnout do životů menšin. To vše nabídne Amnesty na letošním Prague Pride.

20.3.2019

Giyas Ibrahimov a Bayram Mammadov, mladí aktivisté z Ázerbájdžánu jsou konečně na svobodě!

Mladí aktivisté byli propuštěni na základě prezidentské milosti udělené 16. března 2019.