AMNESTY INTERNATIONAL ČESKÁ REPUBLIKA PŘIJME VEDOUCÍ/VEDOUCÍHO FUNDRAISINGU

Hledáme šéfku nebo šéfa oddělení, které zajišťuje financování naší lidskoprávní práce.

Vašim úkolem je zajistit další finanční zdroje AI ČR, abychom byli schopní aktivně usilovat o ochranu lidských práv v České republice i jinde ve světě. Jako manažer fundraisingu jste zodpovědný/á za veškerý zisk finančních zdrojů, které AI ČR potřebuje. Vedete a rozvíjíte fundraisingový tým a zároveň se podílíte na dlouhodobém strategickém plánování činnosti AI ČR.

Co si můžete pod touto prací představit?:

• Budete tvořit pod vedením ředitele víceletou fundraisingovou strategii. K tomu je třeba nastavovat a naplňovat krátkodobé a dlouhodobé fundraisingové cíle a rozpočty tak, aby podporovaly strategické směřování celé organizace.
  • Vedle strategického řízení oddělení budete řídit a vyhodnocovat činnost celého fundraisingového oddělení s využitím vhodných a zavedených postupů tak, aby dosahovalo skutečných a účinných výsledků.
  • Klíčový aspekt Vaší práce je účinně a dlouhodobě propojovat fundraising s kampaněmi, aktivismem a mediální prací AI ČR, abychom zvyšovali příjmy ze stávajících finančních zdrojů.
  • Budete zodpovědný/á i za vedení FR týmu, a dle potřeby vypisovat a vest výběrová řízení na pozice v rámci fundraisingového oddělení, provádět nábor a školení zaměstnanců a podporovat je v profesním rozvoji tak, aby v Amnesty International vládlo příjemné pracovní prostředí.
  • Protože fungujeme ve větší komunitě neziskových organizací, je nutné také navazovat a udržovat spolupráci s ostatními organizacemi našeho typu a dalšími subjekty v oblasti fundraisingu.
  • Protože jsme celosvětové hnutí, je součástí práce i komunikace s dalšími pobočkami a centrálou AI.

Proto hledáme TOHO/TU:

…KDO ZNÁ ÚSKALÍ FUNDRAISINGU… - máte prokazatelnou zkušenost s nastavováním a plněním fundraisingových cílů

- máte výbornou znalost odpovídajících počítačových aplikací a databází (SalesForce či podobného CRM systému)

- umíte motivovat, inspirovat a přesvědčit případné velké dárce AI ČR ….KDO VYŘEŠÍ… - uvažujete strategicky

- hodí se organizační, manažerské a komunikační dovednosti, schopnost rychlého a pružného jednání za účelem dosažení cílů

- máte talent pružně a aktivně navazovat profesní kontakty

- jste schopný/á rychle a flexibilně přemýšlet, jak našich cílů dosáhnout ...KDO NASLOUCHÁ… - ceníme si otevřenosti, schopnosti naslouchat, dobré znalosti angličtiny slovem i písmem a zájmu o hnutí Amnesty International

- máte přirozené autoritativní vystupování, přesvědčivý projev a schopnost dostat to nejlepší ze svého týmu V rámci organizace je samostatná pozice zařazená do oddělení fundraisingu a budete odpovídat řediteli pobočky. Pozice je na plný úvazek.

Co můžete od nás očekávat?

• smysluplnou práci v renomované organizaci
  • zázemí mezinárodní organizace
  • prostor pro seberealizaci
  • možnost mít významný podíl na úspěchu organizace
  • školení a podporu osobního rozvoje

Pokud vás pozice zaujala, pošlete svůj životopis a stručný motivační dopis do 31. 3. 2018 řediteli Marku Martinovi na mark.martin@amnesty.cz.

26.4.2018

Amnesty International vás zve na výstavu "I WELCOME" v pražském DOXu!

Projekt I WELCOME vznikl z iniciativy organizace Art for Amnesty. Ve světové premiéře ho představuje Centrum současného umění DOX ve spolupráci s Amnesty International Česká Republika a Českým rozhlasem Vltava.

21.4.2018

Česká sekce Amnesty vydává svou zprávu o činnosti.

U příležitosti Amnesty valné hromady 2018 vychází přehled o kampaních, akcích, advokační práci nebo financích české Amnesty za rok 2017 na jednom místě!

15.3.2018

Startuje Febiofest - opět s Amnesty cenou

Amnesty už potřetí udělí cenu nejlepšímu filmu s lidskoprávní tematikou.

6.3.2018

ČTK k Febiofestu - předá se i cena Amnesty International