DOBRÉ ZPRÁVY Z FILIPÍN: JERRYME CORRE JE PROPUŠTĚN!

Úspěch

Od ledna 2018 se uskutečnila série slyšení týkající se Jerrymeho drogových obvinění. Dne 2. března byl schválen návrh zastavení trestního stíhaní a to kvůli nedostatku důkazů. Jerryme byl propuštěn tentýž den.

Jerryme je teď zpátky doma v Angeles City, v provincii Pampanga se svou ženou a nevlastními dětmi. Konečně mohl navštívit svou matku v Puerto Galera, na ostrově Mindoro, 4 hodiny od Manily. Také mohl navštívit hrob svého otce, který zemřel během jeho pobytu ve vězení.

14. března Jerryme navštívil Amnesty International Filipíny a vyjádřil svou velikou vděčnost Amnesty za to, že jej podporovala a pokračuje v boji za lidská práva. Přestože věří, že je poslední, kdo byl na Filipínách mučen a falešně obviněn, ví, že je mnoho takových jako on. Spolu s Amnesty důrazně vyzývá filipínskou vládu, aby ukončila beztrestnost mučení a posílila systém trestního soudnictví.

12.1.2017

Podpořme Raifa v den jeho narozenin!

5.1.2017

Rozsudek nad Petrem jaškem by měl být vynesen 9. 1.

22.2.2017

Muhammad propuštěn!

26.2.2017

Ildar Dadin propuštěn!

Skvělá zpráva! Nejvyšší soud zrušil rozsudek pro Ildara Dadina a rozhodl, že musí být propuštěn. K propuštění došlo v neděli 26. února a podle svých slov Ildar do poslední chvíle nevěděl o propuštění, protože nebyl předtím o rozsudku nijak informován. Po propuštění se setkal se svou ženou Anastasií, její sestrou, přáteli a novináři.