DOBRÉ ZPRÁVY Z FILIPÍN: JERRYME CORRE JE PROPUŠTĚN!

Úspěch

Od ledna 2018 se uskutečnila série slyšení týkající se Jerrymeho drogových obvinění. Dne 2. března byl schválen návrh zastavení trestního stíhaní a to kvůli nedostatku důkazů. Jerryme byl propuštěn tentýž den.

Jerryme je teď zpátky doma v Angeles City, v provincii Pampanga se svou ženou a nevlastními dětmi. Konečně mohl navštívit svou matku v Puerto Galera, na ostrově Mindoro, 4 hodiny od Manily. Také mohl navštívit hrob svého otce, který zemřel během jeho pobytu ve vězení.

14. března Jerryme navštívil Amnesty International Filipíny a vyjádřil svou velikou vděčnost Amnesty za to, že jej podporovala a pokračuje v boji za lidská práva. Přestože věří, že je poslední, kdo byl na Filipínách mučen a falešně obviněn, ví, že je mnoho takových jako on. Spolu s Amnesty důrazně vyzývá filipínskou vládu, aby ukončila beztrestnost mučení a posílila systém trestního soudnictví.

28.11.2018

Soud zamítl propuštění na kauci

Soud dne 26. 11. zamítl žádost o propuštění Ojuba na kauci.

11.10.2018

Trestní oznámení na Piťhu kvůli šíření poplašné zprávy ohledně Istanbulské úmluvy

19.4.2018

TEN nebo TAHLE jsou díky Amnesty na svobodě – máme opravdu radost?

Jak se to má s dobrými zprávami v Amnesty.

17.4.2018

Blogger Druklo propuštěn, přesto případ sledujeme.

Podle zpráv, které jsme dostali, je Druklo volný, nicméně zůstává pod policejním dohledem. proto jeho případ budeme nadále sledovat.