DOBRÉ ZPRÁVY Z FILIPÍN: JERRYME CORRE JE PROPUŠTĚN!

Úspěch

Od ledna 2018 se uskutečnila série slyšení týkající se Jerrymeho drogových obvinění. Dne 2. března byl schválen návrh zastavení trestního stíhaní a to kvůli nedostatku důkazů. Jerryme byl propuštěn tentýž den.

Jerryme je teď zpátky doma v Angeles City, v provincii Pampanga se svou ženou a nevlastními dětmi. Konečně mohl navštívit svou matku v Puerto Galera, na ostrově Mindoro, 4 hodiny od Manily. Také mohl navštívit hrob svého otce, který zemřel během jeho pobytu ve vězení.

14. března Jerryme navštívil Amnesty International Filipíny a vyjádřil svou velikou vděčnost Amnesty za to, že jej podporovala a pokračuje v boji za lidská práva. Přestože věří, že je poslední, kdo byl na Filipínách mučen a falešně obviněn, ví, že je mnoho takových jako on. Spolu s Amnesty důrazně vyzývá filipínskou vládu, aby ukončila beztrestnost mučení a posílila systém trestního soudnictví.

19.4.2018

TEN nebo TAHLE jsou díky Amnesty na svobodě – máme opravdu radost?

Jak se to má s dobrými zprávami v Amnesty.

17.4.2018

Blogger Druklo propuštěn, přesto případ sledujeme.

Podle zpráv, které jsme dostali, je Druklo volný, nicméně zůstává pod policejním dohledem. proto jeho případ budeme nadále sledovat.

9.8.2017

Lim Hyeon-soo by měl být volný!

Agentura Reuters informovala, že by měl být pastor propuštěn 9. 8. na svobodu údajně z humanitárních důvodů!

3.7.2017

Liu Sia-po stále ve vězení

Velmi smutná zpráva přichází z Číny. U Liu Sia-po se rozvinula rakovina jater. Nyní je v nemocnici, přesto není, ani podmínečně, propuštěn. Rodina trvá na léčbě mimo vězení a Amnesty nadále tlačí na urychlené bezpodmínečné propuštění.