Amnesty tour po letních festivalech

Amnesty HAIR PROTEST za Severní Koreu na Open Air Festivalu o víkendu okořenilo kadeřnické studio Joshua.
Amnesty International ČR letos na tour po českých festivalech letos cílí na lidská práva v Severní Koreji. Nabízí lidem možnost zapojení do fotopetice HAIR PROTEST, kterou vyjadřuje nespokojenost s absurdním nařízením korejských úřadů, které povoluje jen 28 možných účesů. Ale nejde jen o vlasy, jde o základní lidská práva v Severní Koreji, která jsou masově porušována.

Více na hairprotest.amnesty.cz

Tomáš Klus
Na uplynulých letních festivalech se už s Amnesty do akce zapojily stovky lidí a pomůžou tak vytvořit největší fotopetici, kterou kdy severokorejský vůdce Kim Čong-un dostal. Vyfotily se třeba i kapely Vypsaná fixa a Tatabojs, Mńága a Žďorp, Tomáš Klus nebo Marta Kubišová.
Podporovatelka HAIR PROTESTU s novou vizáží

Opean Air Festival v Panenském Týnci okořenila Amnesty akcí s vlasovým studiem Joshua: celé sobotní odpoledne 10. 8. kadeřníci stylovali lidem u Amnesty stánku účesy pro co nejlepší fotografie na podporu HAIR PROTESTU a na následné hair show provedli několik kompletních vlasových proměn.

Podporovatelka HAIR PROTESTU s novou vizáží

Další fotografie najdete v galerii.

4.8.2018

Ben Stiller: Musíme udělat víc, abychom ukázali solidaritu s uprchlíky

Zatímco Hollywood bojuje za ukončení rozdělování rodin na americké hranici, nově jmenovaný Velvyslanec dobré vůle UNHCR se podělil o urgentní zjištění z jeho nedávné cesty do Guatemaly: "Jen pár lidí může vyprávět svůj příběh bez obrovského strachu."

18.7.2018

Bělorusko: Absurdní pokuta pro LGBT+ aktivistku za „masový protest“

Běloruské autority po perzekuci nenásilné LGBT+ aktivistky dosáhly nového dna.

22.2.2018

AMNESTY INTERNATIONAL ČESKÁ REPUBLIKA PŘIJME VEDOUCÍ/VEDOUCÍHO FUNDRAISINGU

Hledáme šéfku nebo šéfa oddělení, které zajišťuje financování naší lidskoprávní práce.

15.3.2018

Startuje Febiofest - opět s Amnesty cenou

Amnesty už potřetí udělí cenu nejlepšímu filmu s lidskoprávní tematikou.