AMNESTY ČR PŘIJME ASISTENTA/KU KANCELÁŘE

Hledáme pravou ruku nás všech, osobu, která bude mít o všem přehled a zvládne jak objednávku kancelářských potřeb, tak i organizaci akcí nebo koordinaci stážistů a dobrovolníků.
Co si můžete pod touto prací představit? Budete v oblasti PERSONALISTIKY obhospodařovat pracovní smlouvy nebo koordinovat nábor zaměstnanců a stážistů. Nedílnou součástí práce je samozřejmě i péče o KANCELÁŘ, tedy budete produkčně zajišťovat důležitá setkání organizace, komunikovat s dodavateli a úřady a v neposlední řadě taky udržovat v příjemném chodu společné pracovní prostředí nebo vítat návštěvy. Protože jsme celosvětové hnutí, je součástí práce i KOMUNIKACE s dalšími pobočkami a centrálou Amnesty.

Proto hledáme TOHO/TU: …KDO ZNÁ ÚSKALÍ CHODU KANCELÁŘE… milý, komunikativní člověk s příjemným vystupováním, který se rád zapojí do naší společné práce za lidská práva a bude důležitou součástí a velkou oporou týmu ….KDO VYŘEŠÍ… hodí se organizační a komunikační dovednosti, schopnost rychlého a pružného jednání, dovednost zvládat různorodé agendy, někdy i pod časovým tlakem, a schopnost předvídat problémy a potřeby...KDO NASLOUCHÁ… ceníme si otevřenosti, schopnosti naslouchat, znalosti angličtiny slovem i písmem, zájmu o hnutí Amnesty International

Co od nás můžete očekávat?
- Smysluplnou práci v zázemí renomované mezinárodní organizace
- Prostor pro seberealizaci
- Možnost ovlivňovat vlastní pozici a hrát důležitou roli v pozitivním dopadu organizace
- Školení a podporu osobního rozvoje
- Milý a přátelský tým kolegů, neformální prostředí
- Hlavní pracovní poměr na 0.6 úvazku
- 25 dní dovolené, sick-days, Multisport kartu, jazykové kurzy za zvýhodněnou cenu, odpovídající mzdové ohodnocení

V pražské kanceláři se pohybuje cca 15 – 20 lidí, kteří jsou přátelští, pozitivní a vědí, proč dělají právě tuhle práci.

Pokud vás pozice zaujala, pošlete svůj životopis a stručný motivační dopis na adresu mark.martin@amnesty.cz do 23. 2. 2020.
V předmětu e-mailu uveďte „Asistent/ka kanceláře“.

Amnesty International Česká republika
Kodaňská 46, 101 00 Praha 10
www.amnesty.cz

6.3.2020

Hledáme novou osobnost do čela Amnesty

Amnesty International Česká republika, dynamická a rostoucí součást největší lidskoprávní organizace na světě, hledá nového ředitele/ředitelku pobočky. Ředitel/ka zodpovídá za chod kanceláře (cca 15 FTE), odpovídá správní radě a tím i členům a členkám hnutí.

16.3.2019

Rusko: domácí vězení Anastasie se prodlužuje, pronásledování opozičních aktivistů se rozšiřuje

"Trestní řízení proti Anastasii je chybné, ruské úřady vytvářejí nenávistný precedens" - tvrdí Marie Struthers, ředitelka kanceláře Amnesty International pro východní Evropu a centrální Asii.

27.8.2019

Džammú a Kašmír: OSN musí hájit mír a bezpečnost

Rada bezpečnosti OSN musí v první řadě hájit mír a bezpečnost, říká generální tajemník Amnesty Kumi Naidoo.

14.6.2019

Súdán: Smrt demonstrantů si žádá okamžité prošetření

Příkaz rozehnat poklidné protesty stál život stovku lidí!