Soud opět odložen

  Článek

Dne 7. dubna 2019 se obránce lidských práv Issa Amro zúčastnil izraelského vojenského soudu v Oferu, kde téměř sedm hodin odpovídal na otázky týkající se osmnácti obvinění souvisejících s bezpečností proti němu.

Další slyšení, pro které má být svoláno více svědků, je naplánováno na 26. června 2019. Další den, dne 8. dubna 2019, byl izraelskou policií obránce lidských práv znovu zatčen, tentokrát za urážku velitele armády na sociálních sítích. Během rozhovoru obvinil vojenský činitel Issu Amra z „obtěžování“. Issa Amro byl později propuštěn na kauci až do soudního jednání, které se má konat dne 8. dubna 2020.

Aktuální petice

  Izrael

Palestinští novináři uvězněni pouze kvůli své práci. Podpořte je podpisem petice

Dva palestinští novináři byli zadrženi v říjnu 2023 izraelskými silami poté, co informovali o útoku vedeném Hamásem. Izraelské úřady odmítají sdělit místo jejich pobytu. Novinářům není umožněn kontakt s rodinou ani právníky a jejich nejbližší netuší, zda jsou vůbec naživu. Žádný novinář by neměl být uvězněn kvůli výkonu své novinářské práce. Požadujte s námi jejich okamžité propuštění.

 

Aktuální počet podpisů: 153 Náš cíl: 3000

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...