Portál Zalidskápráva.cz na podporu Amnesty nabízí jarní novinky

  Článek

publikován 10.4.2013

Benefiční hostina nebo vzpomínka na Hanáka a spol.

Nakupujte, darujte a bavte se s Amnesty International prostřednictvím portálu, který přímo podporuje největší lidskoprávní neziskovou organizaci světa.

Amnesty má po roce opět navařeno!

Portál Zalidskápráva.cz přichází na jaře s další benefiční lahůdkou: ve spolupráci s restaurací Terasa U Zlaté studně pořádá SVÍČKOVOU S AMNESTY - propojení špičkové gastronomie s nezvykle dobrým pocitem po klasickém českém jídle.

Jedna z předních pražských restaurací, která je zároveň loňským vítězem žebříčku Grand Restaurant, nabízí možnost pochutnat si na přelomu května a června na tradiční české svíčkové podle receptu šéfkuchařského esa Terasy U Zlaté studně Pavla Sapíka – člena národního týmu kuchařů a medailisty z kuchařské olympiády v Erfurtu.

Cena jedné porce svíčkové na smetaně podávané s žemlovým knedlíkem a brusinkami přijde gurmány díky benefiční akci na výhodných 600,- Kč. (Běžná cena je 750 Kč.) Amnesty International k tomu přidá svíčku skutečnou a ujištění, že podpora bude věnována zvýšenému úsilí v boji za respekt k lidským právům. Výtěžek z akce Svíčková s Amnesty totiž podpoří kampaň Amnesty International ČR 3 minuty stačí.

Svoje místo si může každý zarezervovat výhradně přes webové stránky Svíčkové s Amnesty, kde jsou uvedené i přesné termíny akce.

Vzpomínka na Světozor

V listopadu loňského roku uvedla česká sekce Amnesty International s velkým úspěchem jeden z dílů populární série The Secret Policeman´s Ball - skeče natočené přímo pro Amnesty takovými hvězdami, jako je John Cleese nebo Rowan Atkinson.

Zlatým hřebem večera byl exkluzivní skeč v podání Tomáše Hanáka, Václava Marhoula a Jiřího Fero Burdy. Chcete si jejich parádní vystoupení připomenout nebo zjistit, o co jste tenkrát v kině přišli, jestli jste nedorazili? Podívejte se na VIDEO z celé scénky!

Aktuální petice

  Rusko

Ukrajinský lidskoprávní aktivista válečným zajatcem Ruska. Pomůžete Maksymovi Butkevyčovi?

Maksym Butkevyč se jako dobrovolník přidal k ukrajinské armádě, aby bránil svoji vlast. V červenci 2022 se stal ruským válečným zajatcem. Od té doby je odstřižen od světa a ruská média proti němu vedou očerňovací kampaň. V březnu 2023 byl odsouzen v nespravedlivém soudním procesu k třinácti letům vězení za údajné válečné zločiny. Podepište petici a připojte se k boji za jeho okamžité propuštění.

 

Aktuální počet podpisů: 2208 Náš cíl: 3000

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...