FOK pořádá koncert pro Amnesty International. Přijďte na Čajkovského a spol. do Obecního domu.

  Článek

publikován 27.11.2012

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK a Trio Martinů přináší ve spolupráci s Amnesty International ČR další benefiční akci.

FOK s dirigentem Muhai Tangem a Trio Martinů 12. prosince od 19:30 zahrají v Obecním domě v Praze pro Amnesty International.

Díky úzké spolupráci orchestru s Amnesty International Vám můžeme nabídnout benefiční vstupenku za 600,- korun na samotný koncert v 19:30, ale také vstupenku na generální zkoušku orchestru v 10 hodin za příznivých 200,- korun, kde máte šanci nahlédnout pod pokličku příprav na galakoncert. Můžete si taky pořídit speciální vstupenku, kterou podpoříte konkrétního vězně svědomí. Výtěžek z celé akce poputuje na kampaň 3 minuty stačí, kterou bojujeme za nespravedlivě vězněné.

Ve Smetanově síni zazní 12. 12. 2012 předehra k opeře od Wolfganga Amadea Mozarta Kouzelná flétna, dále Ludwig van Beethoven a jeho Trojkoncert pro klavír, housle, violoncello a orchestr C dur a také Symfonie č. 5 e moll Petra Iljiče Čajkovského.

Veškeré informace najdete a lístky zakoupíte na SPECIÁLNÍM WEBU KONCERTU

VÝTĚŽEK Z MINULÝCH AKCÍ

  • Táhněte za lidská práva s Davidem Navarou

    13 300 Kč

  • Svíčková s Amnesty v rámci GRAND RESTAURANT FESTIVALU

    36 000 Kč

  • The Secret Policeman´s Balls Tomášem Hanákem a členy Divadla Sklep

    54 500 Kč

Aktuální petice

  Rusko

Ukrajinský lidskoprávní aktivista válečným zajatcem Ruska. Pomůžete Maksymovi Butkevyčovi?

Maksym Butkevyč se jako dobrovolník přidal k ukrajinské armádě, aby bránil svoji vlast. V červenci 2022 se stal ruským válečným zajatcem. Od té doby je odstřižen od světa a ruská média proti němu vedou očerňovací kampaň. V březnu 2023 byl odsouzen v nespravedlivém soudním procesu k třinácti letům vězení za údajné válečné zločiny. Podepište petici a připojte se k boji za jeho okamžité propuštění.

 

Aktuální počet podpisů: 2208 Náš cíl: 3000

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...