Úspěch benefičního promítání: desítky tisíc pro vězně svědomí!

Benefiční promítání The Secret Policeman´s Ball ve středu 7. listopadu ve Světozoru slavilo velký úspěch.

Vyprodané hlediště, bezkonkurenční Divadlo Sklep, jejich skeč a hymna pro Amnesty a skvělé kino v podání Johna Cleese a spol. To byl benefiční večer Amnesty v kině Světozor.

Kdo jste nás podpořili a přišli, moc děkujeme a vězte, že jste nám opravdu pomohli. Na vstupném se vybralo úžasných 54 tisíc korun. Z našich 6 vězňů svědomí, kterým jste mohli koupit vstupenku, zůstali jen dva "doma", respektive ve vězení.

Výtěžek z akce poputuje na podporu nespravedlivě vězněných, naší kampaně 3 minuty stačí a taky na Maraton psaní dopisů, v rámci kterého odešleme z Česka tisíce dopisů na podporu 15 konkrétních vězňů svědomí. Peníze použijeme mj. na logistické zajištění podpisových akcí a odeslání dopisů do cílových zemí.

Sledujte dál náš web, brzy se dozvíte o Maratonu víc. Začínáme na Den lidských práv - 10. prosince!

Ještě jedno velké díky všem, kteří přišli do kina a jestli vám to nevyšlo, zůstaňte s námi a v příštím roce budete mít spoustu dalších příležitostí.

Vaše Amnesty

9.12.2019

Dobrovolnická výpomoc na kampani Maraton psaní dopisů

Amnesty International ČR hledá dobrovolníky a dobrovolnice, kteří by se podíleli na tvorbě závěrečné zprávy z kampaně Maraton psaní dopisů 2019.

4.12.2019

Miliony dopisů s Amnesty - letos za děti, studenty a mladé do 26 let

Amnesty pořádá kolem Dne lidských práv největší světovou kampaň: Maraton psaní dopisů

3.10.2019

Podpořte Marinel i v rámci akce Maraton psaní dopisů!

3.12.2018

Napiš dopis, zachráníš život

Amnesty startuje další ročník největší lidskoprávní kampaně za nespravedlivě vězněné a perzekvované lidi MARATON PSANÍ DOPISŮ. Letošním tématem jsou statečné ženy – obránkyně lidských práv.