Oddělení vzdělávání hledá stážistu/ku

  Článek

Inzeráty publikován 9.5.2022

Oddělení lidskoprávního vzdělávání hledá stážistu/stážistku na léto!

Hledáš praxi nebo stáž přes letní měsíce? Zajímá tě lidskoprávní vzdělávání a nebojíš se komunikace s lidmi? Tak to jsi náš člověk!

V našem oddělení hledáme někoho, kdo je spolehlivý, nezalekne se pár formulářů, ale zároveň má chuť zapříst rozhovory o lidských právech, a to často s úplně cizími lidmi z řad učitelů/učitelek, speciálních pedagogických pracovníků a dalších osob pracujících ve vzdělávání.

Výhodou je, pokud:

·       Jsi spíše extrovert

·       Máš nějaké zkušenosti z callcentra, telefundraisingu nebo prostě rád/a telefonuješ

·       Nezalekneš se různých metod evaluace a vyhodnocování projektů

I pokud nesplňuješ nic z výše zmíněného, nevadí, vše tě naučíme a můžeme slíbit, že budeš důležitou součástí našeho týmu. Jediné, co požadujeme, je trochu tvého času – 2 dny v týdnu od 1. července do začátku září 2022. Jsme ale dost flexibilní, takže vše je na domluvě.

Každá stáž i dobrovolnická pozice je otevření dveří do práce v nezisku, tak neváhej!

Pokud tě nabídka zaujala, piš na mail anna.obermajerova@amnesty.cz do předmětu LETNÍ STÁŽ.

Aktuální petice

  Rusko

Ukrajinský lidskoprávní aktivista válečným zajatcem Ruska. Pomůžete Maksymovi Butkevyčovi?

Maksym Butkevyč se jako dobrovolník přidal k ukrajinské armádě, aby bránil svoji vlast. V červenci 2022 se stal ruským válečným zajatcem. Od té doby je odstřižen od světa a ruská média proti němu vedou očerňovací kampaň. V březnu 2023 byl odsouzen v nespravedlivém soudním procesu k třinácti letům vězení za údajné válečné zločiny. Podepište petici a připojte se k boji za jeho okamžité propuštění.

 

Aktuální počet podpisů: 2257 Náš cíl: 3000

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...