Oddělení vzdělávání hledá stážistu/ku

Článek

Inzeráty publikován 9.5.2022

Oddělení lidskoprávního vzdělávání hledá stážistu/stážistku na léto!

Hledáš praxi nebo stáž přes letní měsíce? Zajímá tě lidskoprávní vzdělávání a nebojíš se komunikace s lidmi? Tak to jsi náš člověk!

V našem oddělení hledáme někoho, kdo je spolehlivý, nezalekne se pár formulářů, ale zároveň má chuť zapříst rozhovory o lidských právech, a to často s úplně cizími lidmi z řad učitelů/učitelek, speciálních pedagogických pracovníků a dalších osob pracujících ve vzdělávání.

Výhodou je, pokud:

·       Jsi spíše extrovert

·       Máš nějaké zkušenosti z callcentra, telefundraisingu nebo prostě rád/a telefonuješ

·       Nezalekneš se různých metod evaluace a vyhodnocování projektů

I pokud nesplňuješ nic z výše zmíněného, nevadí, vše tě naučíme a můžeme slíbit, že budeš důležitou součástí našeho týmu. Jediné, co požadujeme, je trochu tvého času – 2 dny v týdnu od 1. července do začátku září 2022. Jsme ale dost flexibilní, takže vše je na domluvě.

Každá stáž i dobrovolnická pozice je otevření dveří do práce v nezisku, tak neváhej!

Pokud tě nabídka zaujala, piš na mail anna.obermajerova@amnesty.cz do předmětu LETNÍ STÁŽ.

Aktuální petice

Spojené státy

Žádáme milost pro amerického domorodého aktivistu Leonarda Peltiera

Americký domorodý aktivista Leonard Peltier byl v roce 1977 odsouzen ke dvěma doživotním trestům za údajnou vraždu dvou agentů FBI. Ve vězení už strávil 44 let, z toho několik let na samotce. Vždy trval na své nevině. Soudní proces provázela řada pochybení včetně zatajování důkazů nebo zastrašování svědků.

Aktuální počet podpisů: 3572 Náš cíl: 4500

Podepíšu