Pravidla diskuzí na kanálech Amnesty

Článek

publikován 24.10.2023

Vážíme si všech relevantních komentářů, které jsou ohleduplné k ostatním diskutujícím. Abychom na našich kanálech mohli tvořit bezpečný prostor, prosíme vás, abyste dodržovali následující pravidla.

• Diskutujte slušně

V diskuzích dodržujte pravidla zdvořilosti, taktu a respektu. Nikdy nezapomínejte, že na druhé straně displeje či obrazovky sedí reálný člověk. Diskutujte proto s respektem a držte se tématu. Amnesty International si vyhrazuje právo smazat komentáře obsahující sprostá slova či vulgarismy.

• Nesdílejte nevyžádaný obsah

Komentáře s diskriminačním, sexistickým, násilným, urážlivým, pomlouvačným, nezákonným obsahem nebudou tolerovány. Dále se prosím zdržte zveřejňování komerční reklamy/spamu, citací bez uvedení zdroje a příspěvků bez věcné souvislosti s tématem příspěvku. Amnesty International si vyhrazuje právo takové komentáře smazat.

• Kritizujte konstruktivně

Kritické vyjádření názoru – samozřejmě také i na práci Amnesty International – je v duchu lidského práva na svobodu projevu žádoucí. Mělo by být ale věcné a konstruktivní. Dejte druhé straně příležitost na vaši kritiku reagovat. Amnesty International si vyhrazuje právo smazat příspěvky, které k věcné diskusi nepřispívají.

• Varování, nahlášení nebo blokace

Zneužití a porušení pravidel může vést ke smazání komentářů, varování a případnému nahlášení na dané platformě. Při opakujícím se porušení si vyhrazujeme právo uživatele zablokovat, pokud to platforma umožňuje.

Předem děkujeme za dodržovánní výše uvedených pravidel a těšíme se na věcné a přínosné diskuze. Komunikovat s námi můžete na Instagramu, Facebooku i Twitteru.

Aktuální petice

Rusko

Ukrajinský lidskoprávní aktivista válečným zajatcem Ruska. Pomůžete Maksymovi Butkevyčovi?

Maksym Butkevyč se jako dobrovolník přidal k ukrajinské armádě, aby bránil svoji vlast. V červenci 2022 se stal ruským válečným zajatcem. Od té doby je odstřižen od světa a ruská média proti němu vedou očerňovací kampaň. V březnu 2023 byl odsouzen v nespravedlivém soudním procesu k třinácti letům vězení za údajné válečné zločiny. Podepište petici a připojte se k boji za jeho okamžité propuštění.

Aktuální počet podpisů: 2262 Náš cíl: 3000

Podepíšu