Hledá se administrativní posila aneb Krotitel papírů!

Jsi student*ka střední nebo vysoké školy a máš zájem o získání praxe v administrativě?

Jsi maminka na MD a ráda bys trávila některé odpoledne v týdnu mezi partou pohodových a fajn lidí?

Nebo máš prostě jen každý týden pár hodin času, činnost Amnesty je ti blízká a rád*a bys pomohl*a s běžným chodem organizace?

Pokud jsi na některou z předchozích otázek odpověděl*a ANO a k tomu jsi člověk, který má rád své dokumenty srovnané, zajímá se o lidská práva, účetnictví, personalistiku a/nebo vyúčtování grantů, excel není tvůj nepřítel a myslíš, že by tě bavilo organizovat například vánoční večírek, jsi ta pravá osoba, kterou hledáme na výpomoc s běžnou agendou naší organizace!

Naše office manažerka má toho papírování až příliš a hledá 4 -5 pomocnic a pomocníků, vždy na jedno odpoledne v týdnu. Agendu si rozvrhnete podle toho, co tě bude bavit a v čem by ses rád*a realizoval*a.

Pozice je neplacená, ale naučíš se spoustu věcí, které využiješ ve své další praxi, seznámíš se se spoustou zajímavých a fajn lidí a budeš vědět, že jsi pomohl*a hodně dobré věci!

Pro více informací kontaktuj přímo Helenu na helena.dolejsova@amnesty.cz nebo 773 630 154.

Related stories

18.9.2019

Propuštěný Sencov děkuje Amnesty za 22 kg dopisů

Hned po propuštění z ruského vězení poděkoval ukrajinský filmař Oleg Sencov hnutí Amnesty za neúnavnou práci na jeho případu.

19.9.2018

Probíhá měsíc dobročinné závěti

Koalice Za snadné dárcovství vyhlásila období od 13. září do 12. října měsícem dobročinné závěti.

11.9.2018

KOORDINÁTOR/KA PRÁVNÍHO PORADENSTVÍ AI ČR

31.10.2018

Stážista/ka v advokačním oddělení - MIGRACE

Amnesty International hledá stážistu/ku k tématu migrace.