Amnesty tour po letních festivalech

Amnesty HAIR PROTEST za Severní Koreu na Open Air Festivalu o víkendu okořenilo kadeřnické studio Joshua.
Amnesty International ČR letos na tour po českých festivalech letos cílí na lidská práva v Severní Koreji. Nabízí lidem možnost zapojení do fotopetice HAIR PROTEST, kterou vyjadřuje nespokojenost s absurdním nařízením korejských úřadů, které povoluje jen 28 možných účesů. Ale nejde jen o vlasy, jde o základní lidská práva v Severní Koreji, která jsou masově porušována.

Více na hairprotest.amnesty.cz

Tomáš Klus
Na uplynulých letních festivalech se už s Amnesty do akce zapojily stovky lidí a pomůžou tak vytvořit největší fotopetici, kterou kdy severokorejský vůdce Kim Čong-un dostal. Vyfotily se třeba i kapely Vypsaná fixa a Tatabojs, Mńága a Žďorp, Tomáš Klus nebo Marta Kubišová.
Podporovatelka HAIR PROTESTU s novou vizáží

Opean Air Festival v Panenském Týnci okořenila Amnesty akcí s vlasovým studiem Joshua: celé sobotní odpoledne 10. 8. kadeřníci stylovali lidem u Amnesty stánku účesy pro co nejlepší fotografie na podporu HAIR PROTESTU a na následné hair show provedli několik kompletních vlasových proměn.

Podporovatelka HAIR PROTESTU s novou vizáží

Další fotografie najdete v galerii.

Related stories

15.1.2020

EU zasahuje, aby zastavila zneužívání polských soudců

Evropská komise chce pomocí CJEU zastavit ohrožování soudců v Polsku.

24.10.2019

14 polských žen je nevinných – soud zrušil všechna obvinění!

Polský soud zrušil obvinění proti 14 polským ženám, které byly v listopadu 2017 napadeny během pochodu organizovaného u příležitosti Dne nezávislosti ve Varšavě.

18.7.2019

Novináři ve vězení drží hladovku!

Dva z novinářů, Sanaz Alahyariová a její manžel Amirhossein Mohammadifar ve vězení od 4.7. drží hladovku na protest proti jejich několikaměsíčnímu věznění.

11.1.2019

Johan Teterissa je volný