Maraton psaní dopisů v Ústí nad Labem

Obchodní akademie v Ústí nad Labem se zúčastnila Maraton psaní dopisů. Přečtěte si článek, který o ní napsali sami studenti.
Obchodní akademie Pařížská v Ústí nad Labem byla jednou ze škol zapojených do projektu Fair Play, která se zúčastnila Maratonu psaní dopisů . Maraton je mezinárodní akce na podporu nespravedlivě vězněných, pronásledovaných nebo utlačovaných lidí, kterou pořádá organizace Amnesty International. Přečtěte si článek, který o akci napsala jedna ze studentek školy.

9.12.2019

Dobrovolnická výpomoc na kampani Maraton psaní dopisů

Amnesty International ČR hledá dobrovolníky a dobrovolnice, kteří by se podíleli na tvorbě závěrečné zprávy z kampaně Maraton psaní dopisů 2019.

3.12.2018

Napiš dopis, zachráníš život

Amnesty startuje další ročník největší lidskoprávní kampaně za nespravedlivě vězněné a perzekvované lidi MARATON PSANÍ DOPISŮ. Letošním tématem jsou statečné ženy – obránkyně lidských práv.

3.12.2018

Blesk.cz o Maratonu psaní dopisů

23.1.2019

Maraton psaní dopisů - 16637 ručně psaných dopisů! Díky.

Je důležité si připomínat, že podpora lidských práv není samozřejmostí a stejně tak důležité je umět to ocenit!