Benefiční koncert pro Amnesty

Pražská úterní skupina Amnesty International uvádí benefiční koncert na podporu 3 vězňů svědomí: Sdruzeni rodicu a pratel ropy a Travis O'Neill music page.

Dilorom Abdukadirova - Farmářka z Uzbekistánu byla v roce 2010 odsouzena k 18letému trestu vězení za nenásilnou účast na demonstraci. Filep Karma - Bývalý státní zaměstnanec byl v Indonésii v roce 2005 odsouzen k 15 letům vězení za vytažení papuánské vlajky nezávislosti. Eskinder Nega - Etiopský novinář byl v roce 2012 po kritice vlády odsouzen k 18 letům vězení.

Vstup: 120 Kč

Více na www.amnesty.cz/koncert a v přiloženém letáku.

3.7.2018

Vietnam: úřady musejí ochránit aktivisty před útoky skupin kriminálníků

Úřady ve městě Di Linh musejí neprodleně zavést potřebná opatření k zajištění bezpečí pro aktivistku obhajující práva dělníků Do Thi Minh Hanh poté, co skupina kriminálníků vybavená kameny napadla během dvou minulých týdnů třikrát její rodinu, prohlásila organizace Amnesty International.

20.8.2017

Koncerty v rámci globální akce "Daruj domov" představí megahvězdy

Hudebně-solidární akce na podporu uprchlíků vypuknou po celém světě UŽ ZA MĚSÍC. Praha nebude výjimkou!

23.8.2017

Veřejnost i umělci pro uprchlíky

Amnesty nasbírala stovky vzkazů vládě od lidí ohledně migrace. Posílá je ministru Chovancovi a upozorní na ně i speciální bytový koncert Give a Home.

20.6.2017

“DARUJ DOMOV”: Obrovský globální koncert na podporu solidarity s uprchlíky

1 000 hudebníků bude v září hrát po celém světě na akcích pořádaných Amnesty International a Sofar Sounds. V České republice se k nim přidá například zpěvačka Katarzia!