Benefiční koncert pro Amnesty

Pražská úterní skupina Amnesty International uvádí benefiční koncert na podporu 3 vězňů svědomí: Sdruzeni rodicu a pratel ropy a Travis O'Neill music page.

Dilorom Abdukadirova - Farmářka z Uzbekistánu byla v roce 2010 odsouzena k 18letému trestu vězení za nenásilnou účast na demonstraci. Filep Karma - Bývalý státní zaměstnanec byl v Indonésii v roce 2005 odsouzen k 15 letům vězení za vytažení papuánské vlajky nezávislosti. Eskinder Nega - Etiopský novinář byl v roce 2012 po kritice vlády odsouzen k 18 letům vězení.

Vstup: 120 Kč

Více na www.amnesty.cz/koncert a v přiloženém letáku.

24.8.2018

Vietnamské úřady musí vyšetřit údajné mučení a špatné zacházení policie vůči návštěvníkům koncertu

Vietnamské úřady musí neprodleně vyšetřit incident, při němž byla policií napadena a zbita skupina aktivistů během návštěvy soukromého koncertu v Saigonu, na němž zazněly písně z doby před vládou komunistického režimu.

20.8.2017

Koncerty v rámci globální akce "Daruj domov" představí megahvězdy

Hudebně-solidární akce na podporu uprchlíků vypuknou po celém světě UŽ ZA MĚSÍC. Praha nebude výjimkou!

23.8.2017

Veřejnost i umělci pro uprchlíky

Amnesty nasbírala stovky vzkazů vládě od lidí ohledně migrace. Posílá je ministru Chovancovi a upozorní na ně i speciální bytový koncert Give a Home.

20.6.2017

“DARUJ DOMOV”: Obrovský globální koncert na podporu solidarity s uprchlíky

1 000 hudebníků bude v září hrát po celém světě na akcích pořádaných Amnesty International a Sofar Sounds. V České republice se k nim přidá například zpěvačka Katarzia!