Správní rada znovu zasedá!

Vážení, dovolte mi, abych Vás jménem Správní rady pozval na její zasedání, které se bude konat dne 16. března 2015 v prostorách kanceláře AI ČR na adrese Provaznická 3. Prostory nejsou bezbariérové.

Na programu zasedání naleznete mimo jiné body týkající se přípravy Valné hromady 2015, plnění strategie a operačního plánu, nebo třeba koncepce advocacy. Podrobný program je přílohou této pozvánky.

Každý člen AI ČR má možnost účastnit se zasedání Správní rady a podílet se tak na rozvoji hnutí. Jednotlivé časové údaje programu jsou pouze orientační a mohou se měnit dle aktuálních potřeb a vývoje diskuze. Z těchto důvodů bych Vás chtěl požádat, aby se zájemci o účast předem nahlásili na e-mail marketa.rocejdlova@amnesty.cz nejpozději do 15. března 2015. Ve zprávě prosím uveďte, o kterou část jednání máte zájem.

Těšíme se na setkání s Vámi.

Libor Marek předseda správní rady

Podrobný program najdete v příloze.

4.4.2019

Aktivista Bayram Mammadov byl na základě smyšlených obvinění znovu zatčen

Ázerbájdžánský aktivista Bayram Mammadov byl zadržen 30. března a odsouzen k 30 dnům správní vazby za odpor vůči policejním příkazům. Amnesty International věří, že obvinění jsou vykonstruovaná.

9.5.2018

Pozdrav od nové správní rady české Amnesty

V dubnu na valné hromadě zvolili členové a členky Amnesty v ČR novou správní radu. Jaké má pro nás poselství?

31.1.2019

Sýrie povolila evakuaci raněných

9.1.2019

Stovky mrtvých a cenzura médií při protestech v Nikaragui