Správní rada znovu zasedá!

Vážení, dovolte mi, abych Vás jménem Správní rady pozval na její zasedání, které se bude konat dne 16. března 2015 v prostorách kanceláře AI ČR na adrese Provaznická 3. Prostory nejsou bezbariérové.

Na programu zasedání naleznete mimo jiné body týkající se přípravy Valné hromady 2015, plnění strategie a operačního plánu, nebo třeba koncepce advocacy. Podrobný program je přílohou této pozvánky.

Každý člen AI ČR má možnost účastnit se zasedání Správní rady a podílet se tak na rozvoji hnutí. Jednotlivé časové údaje programu jsou pouze orientační a mohou se měnit dle aktuálních potřeb a vývoje diskuze. Z těchto důvodů bych Vás chtěl požádat, aby se zájemci o účast předem nahlásili na e-mail marketa.rocejdlova@amnesty.cz nejpozději do 15. března 2015. Ve zprávě prosím uveďte, o kterou část jednání máte zájem.

Těšíme se na setkání s Vámi.

Libor Marek předseda správní rady

Podrobný program najdete v příloze.

14.6.2019

Súdán: Smrt demonstrantů si žádá okamžité prošetření

Příkaz rozehnat poklidné protesty stál život stovku lidí!

4.4.2019

Aktivista Bayram Mammadov byl na základě smyšlených obvinění znovu zatčen

Ázerbájdžánský aktivista Bayram Mammadov byl zadržen 30. března a odsouzen k 30 dnům správní vazby za odpor vůči policejním příkazům. Amnesty International věří, že obvinění jsou vykonstruovaná.

31.1.2019

Sýrie povolila evakuaci raněných

9.1.2019

Stovky mrtvých a cenzura médií při protestech v Nikaragui