Správní rada znovu zasedá!

Vážení, dovolte mi, abych Vás jménem Správní rady pozval na její zasedání, které se bude konat dne 16. března 2015 v prostorách kanceláře AI ČR na adrese Provaznická 3. Prostory nejsou bezbariérové.

Na programu zasedání naleznete mimo jiné body týkající se přípravy Valné hromady 2015, plnění strategie a operačního plánu, nebo třeba koncepce advocacy. Podrobný program je přílohou této pozvánky.

Každý člen AI ČR má možnost účastnit se zasedání Správní rady a podílet se tak na rozvoji hnutí. Jednotlivé časové údaje programu jsou pouze orientační a mohou se měnit dle aktuálních potřeb a vývoje diskuze. Z těchto důvodů bych Vás chtěl požádat, aby se zájemci o účast předem nahlásili na e-mail marketa.rocejdlova@amnesty.cz nejpozději do 15. března 2015. Ve zprávě prosím uveďte, o kterou část jednání máte zájem.

Těšíme se na setkání s Vámi.

Libor Marek předseda správní rady

Podrobný program najdete v příloze.

22.11.2017

Turecko: Taner Kiliç i po druhém soudním jednání stále za mřížemi

27.9.2017

Řecko: Soudní rozhodnutí připravují cestu pro první nucené návraty žadatelů o azyl v rámci dohody mezi EU a Tureckem

Dva syrští uprchlíci jsou vystaveni riziku nuceného návratu do Turecka.

19.9.2016

Výzva vládě ČR: Saúdská Arábie nemůže porušovat mezinárodní právo

V Ženevě se v září 2016 konalo 33. zasedání Rady OSN pro lidská práva. Amnesty International proto apeluje na vládu České republiky, aby podpořila výzvu k přezkoumání případů porušování lidských práv v Jemenu a zaslala jí níže uvedený dopis.

15.12.2016

Sjednocení pro mír v Sýrii: Globální občanská společnost apeluje na členské státy OSN