Human Rights Education team on skillshare in Norway

At the beginning of June (2nd – 9th June) three members of Human Rights Education team from Czech section of Amnesty International attended European skillshare in Norway.
At the skillshare they discussed with colleagues from other European sections (Slovakia, Slovenia, Poland, Denmark, Norway, Moldavia, Netherlands, Hungary, Portugal) educational challenges which they face in their work. Meeting was organized by Norwegian section of Amnesty International and by IHREC. Czech educators were presenting mainly project Human Libraries Amnesty International – to openness through reading They shared experiences with realization of workshops and other activities at schools.  Project and methodologies, which are part of it, received positively and colleagues from other section considered it as inspirational.

14.9.2016

Komiksy Amnesty na mezinárodním komiksovém festivalu KOMA

1.9.2016

Vysvědčení pro Českou republiku

Jak si vede rovný přístup ke vzdělávání romských dětí na začátku školního roku 2016/17?

27.7.2016

Jaké to je lektorovat v Amnesty?

14.6.2016

Komiksy na zdech, jejich hlavní hrdinové naživo

Amnesty International a Městská knihovna v Praze představí výstavu komiksů inspirovanou „živými knížkami“ – příslušníky menšin, kteří se podílejí na Amnesty vzdělávacím programu. Živá knihovna v opravdové knihovně přímo s lidmi, o kterých vyprávějí komiksy.