Česká Amnesty hledá nového manažera fundraisingu.

Je shánění financí pro neziskovky vaší vášní? Přidejte se do týmu Amnesty!

Vaším úkolem v lidskoprávní neziskové organizaci Amnesty International ČR je zajistit finanční zdroje organizace tak, aby mohla aktivně usilovat o ochranu lidských práv v České republice i jinde ve světě. Jako manažer/ka fundraisingu jste zodpovědný/á za veškerý zisk finančních zdrojů, které AI ČR potřebuje. Vedete a rozvíjíte fundraisingový tým a zároveň se podílíte na dlouhodobém strategickém plánování činnosti AI ČR.

CHcete vědět víc? podívejte se do sekce Voloná místa.

27.3.2020

Hledá se „Manažer/ka kampaní a advokační práce AI ČR“

Česká pobočka lidskoprávní organizace Amnesty International hledá srdcaře nebo srdcařku do svého týmu.

4.3.2020

Manažer/ka týmu individuálního poradenství AI ČR

Amnesty International ČR hledá dobrovolníka/dobrovolnici na pozici manažera/ky individuálního poradenství.

6.3.2020

Hledáme novou osobnost do čela Amnesty

Amnesty International Česká republika, dynamická a rostoucí součást největší lidskoprávní organizace na světě, hledá nového ředitele/ředitelku pobočky. Ředitel/ka zodpovídá za chod kanceláře (cca 15 FTE), odpovídá správní radě a tím i členům a členkám hnutí.

11.10.2019

Máme pověst školy, která si poradí s každým dítětem. Chodím do práce rád a dbám na spokojenost učitelů, říká ředitel

„Neříkám, že to je jednoduché, je to složité, ale mám na co navázat. Integrace na této škole začala už dávno před mým příchodem na pozici ředitele. Ty děti nepřišly najednou skokově odnikud…“ S ředitelem základní školy v Čelákovicích Jiřím Kyliánkem o jeho škole a inkluzi. „Vždy jsem byl zastáncem toho, že sám do práce musím chodit rád. A když jsem spokojený já, dělám spokojené i jiné lidi, učitele i rodiče, a jejich spokojenost zase působí dobře na mě. Je to takový koloběh,“ říká.