Hledá se administrativní posila aneb Krotitel papírů!

Jsi student*ka střední nebo vysoké školy a máš zájem o získání praxe v administrativě?

Jsi maminka na MD a ráda bys trávila některé odpoledne v týdnu mezi partou pohodových a fajn lidí?

Nebo máš prostě jen každý týden pár hodin času, činnost Amnesty je ti blízká a rád*a bys pomohl*a s běžným chodem organizace?

Pokud jsi na některou z předchozích otázek odpověděl*a ANO a k tomu jsi člověk, který má rád své dokumenty srovnané, zajímá se o lidská práva, účetnictví, personalistiku a/nebo vyúčtování grantů, excel není tvůj nepřítel a myslíš, že by tě bavilo organizovat například vánoční večírek, jsi ta pravá osoba, kterou hledáme na výpomoc s běžnou agendou naší organizace!

Naše office manažerka má toho papírování až příliš a hledá 4 -5 pomocnic a pomocníků, vždy na jedno odpoledne v týdnu. Agendu si rozvrhnete podle toho, co tě bude bavit a v čem by ses rád*a realizoval*a.

Pozice je neplacená, ale naučíš se spoustu věcí, které využiješ ve své další praxi, seznámíš se se spoustou zajímavých a fajn lidí a budeš vědět, že jsi pomohl*a hodně dobré věci!

Pro více informací kontaktuj přímo Helenu na helena.dolejsova@amnesty.cz nebo 773 630 154.

3.12.2018

Stážista/ka v mediálním oddělení

Česká pobočka největšího mezinárodního lidskoprávního hnutí hledá do svého mediálního oddělení akční/ho stážistu/ku na pomoc s Instagramem.

19.9.2018

Probíhá měsíc dobročinné závěti

Koalice Za snadné dárcovství vyhlásila období od 13. září do 12. října měsícem dobročinné závěti.

13.7.2018

Taibeh úspěšně odmaturovala!

19.3.2018

Rusko: Opoziční aktivisté čelili před prezidentskými volbami obtěžování a zatýkání

Ruské úřady systematicky porušovaly práva politických aktivistů prostřednictvím svévolného zatýkání a držení ve vazbě v rámci intenzívních zákroků před prezidentskými volbami 18. března.