Hledá se administrativní posila aneb Krotitel papírů!

Jsi student*ka střední nebo vysoké školy a máš zájem o získání praxe v administrativě?

Jsi maminka na MD a ráda bys trávila některé odpoledne v týdnu mezi partou pohodových a fajn lidí?

Nebo máš prostě jen každý týden pár hodin času, činnost Amnesty je ti blízká a rád*a bys pomohl*a s běžným chodem organizace?

Pokud jsi na některou z předchozích otázek odpověděl*a ANO a k tomu jsi člověk, který má rád své dokumenty srovnané, zajímá se o lidská práva, účetnictví, personalistiku a/nebo vyúčtování grantů, excel není tvůj nepřítel a myslíš, že by tě bavilo organizovat například vánoční večírek, jsi ta pravá osoba, kterou hledáme na výpomoc s běžnou agendou naší organizace!

Naše office manažerka má toho papírování až příliš a hledá 4 -5 pomocnic a pomocníků, vždy na jedno odpoledne v týdnu. Agendu si rozvrhnete podle toho, co tě bude bavit a v čem by ses rád*a realizoval*a.

Pozice je neplacená, ale naučíš se spoustu věcí, které využiješ ve své další praxi, seznámíš se se spoustou zajímavých a fajn lidí a budeš vědět, že jsi pomohl*a hodně dobré věci!

Pro více informací kontaktuj přímo Helenu na helena.dolejsova@amnesty.cz nebo 773 630 154.

9.12.2019

Dobrovolnická výpomoc na kampani Maraton psaní dopisů

Amnesty International ČR hledá dobrovolníky a dobrovolnice, kteří by se podíleli na tvorbě závěrečné zprávy z kampaně Maraton psaní dopisů 2019.

18.9.2019

Propuštěný Sencov děkuje Amnesty za 22 kg dopisů

Hned po propuštění z ruského vězení poděkoval ukrajinský filmař Oleg Sencov hnutí Amnesty za neúnavnou práci na jeho případu.

31.10.2018

Stážista/ka v advokačním oddělení - MIGRACE

Amnesty International hledá stážistu/ku k tématu migrace.

12.2.2019

REDAKTOR/KA WEBOVÝCH STRÁNEK (dobrovolnická pozice)

Amnesty International ČR hledá spolupracovníky a spolupracovnice do vzdělávacího projektu o lidských právech, kteří by se podíleli na vytváření obsahu a správě webových stránek www.lidskaprava.cz