AMNESTY INTERNATIONAL ČESKÁ REPUBLIKA PŘIJME SEnior asistenta/ku kanceláře

Hledáme pravou ruku nás všech, osobu, která bude mít o všem přehled a zvládne jak objednávku kancelářských potřeb, tak i organizaci akcí nebo koordinaci stážistů a dobrovolníků.

Co si můžete pod touto prací představit?

Budete v oblasti PERSONALISTIKY obhospodařovat pracovní smlouvy a docházku, vést mzdovou agendu a koordinovat nábor zaměstnanců a stážistů.

Nedílnou součástí práce je samozřejmě i péče o KANCELÁŘ, tedy budete produkčně zajišťovat důležitá setkání organizace, komunikovat s dodavateli a úřady a v neposlední řadě taky udržovat v příjemném chodu společné pracovní prostředí nebo vítat návštěvy.

Protože jsme celosvětové hnutí, je součástí práce i KOMUNIKACE s dalšími pobočkami a centrálou Amnesty.

Proto hledáme TOHO/TU:

…KDO ZNÁ ÚSKALÍ CHODU KANCELÁŘE…

milý, komunikativní člověk s příjemným vystupováním, který se rád zapojí do naší společné práce za lidská práva a bude důležitou součástí a velkou oporou týmu

….KDO VYŘEŠÍ…

hodí se organizační a komunikační dovednosti, schopnost rychlého a pružného jednání, dovednost zvládat různorodé agendy, někdy i pod časovým tlakem, a schopnost předvídat problémy a potřeby

...KDO NASLOUCHÁ…

ceníme si otevřenosti, schopnosti naslouchat, znalosti angličtiny slovem i písmem, zájmu o hnutí Amnesty International

Co od nás můžete očekávat?

• Smysluplnou práci v zázemí renomované mezinárodní organizace

• Prostor pro seberealizaci

• Možnost ovlivňovat vlastní pozici a hrát důležitou roli v pozitivním dopadu organizace

• Školení a podporu osobního rozvoje

• Milý a přátelský tým kolegů, neformální prostředí

• Hlavní pracovní poměr na 0.8 úvazku

• 25 dní dovolené, sick-days, Multisport kartu, jazykové kurzy za zvýhodněnou cenu, odpovídající mzdové ohodnocení

V pražské kanceláři se pohybuje cca 15 – 20 lidí, kteří jsou přátelští, pozitivní a vědí, proč dělají právě tuhle práci.

Pokud vás pozice zaujala, pošlete svůj životopis a stručný motivační dopis na adresu mark.martin@amnesty.cz do 22. 11. 2019. V předmětu e-mailu uveďte „Senior Asistent/ka“.

Amnesty International Česká republika

Kodaňská 46, 101 00 Praha 10

18.10.2019

Setkání středoevropských Amnesty sekcí a výhled do nejbližší budoucnosti

S delší odmlkou se vám znovu hlásím, abych se podělil o úžasný zážitek a zkusil nastínit, co správní rada chystá na podzim a přelom roku. Začněme však nejprve tím zážitkem.

21.3.2019

Amnesty vyzývá k výrobě "etických baterií"

Amnesty International dnes veřejně vyzve světové lídry v odvětví elektromobilů, aby do pěti let vyrobili první zcela „etickou baterii“ na světě.

20.3.2019

Místo známek individuální přístup. Projekt Univerzity Karlovy chce pedagogy učit formativní hodnocení

Děti by už možná do budoucna nemusely ze školy nosit vysvědčení jen se známkami. Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy startuje společně s organizací EDUkační LABoratoř projekt, který bude učitele vzdělávat v takzvaném formativním hodnocení. Pedagogové při něm nehodnotí pomocí klasického známkování, ale snaží se hodnotit pokrok každého žáka individuálně a jinou funkci má i zpětná vazba. Tématu se věnuje Radiožurnál.

19.9.2018

Probíhá měsíc dobročinné závěti

Koalice Za snadné dárcovství vyhlásila období od 13. září do 12. října měsícem dobročinné závěti.