AMNESTY INTERNATIONAL ČESKÁ REPUBLIKA PŘIJME finanční/ho a účetní/ho asistentKU/A

Finanční a účetní asistent/ka je u nás člověk, který umí zkrotit účetní agendu, připravit pravidelné zprávy a reporty pro správní radu i vést finanční agendu specifických projektů.

Co si můžete pod touto prací představit?

Budete v oblasti ÚČETNÍ AGENDY odpovídat za přijaté a vydané faktury, hlídat účtování nákladů a výnosů a vést účetní agendu pro jednotlivé granty a samozřejmě budete v úzkém kontaktu s externí účetní.

Nedílnou součástí práce je pak i řízení BĚŽNÉ FINANČNÍ AGENDY, jako je vedení pokladen, zpracování cestovních příkazů a další hotovostní transakce.

Měsíčně a kvartálně budete zpracovávat REPORTY pro správní radu a centrálu v Londýně, případně vedoucí jednotlivých projektů podle specifických požadavků.

Protože jsme celosvětové hnutí, je součástí práce i KOMUNIKACE s dalšími pobočkami a centrálou Amnesty.

Proto hledáme TOHO/TU:

…KDO ZNÁ ÚSKALÍ CHODU KANCELÁŘE…

milý, komunikativní člověk s příjemným vystupováním, který se rád zapojí do naší společné práce za lidská práva a bude důležitou součástí a velkou oporou týmu

….KDO VYŘEŠÍ…

hodí se organizační dovednosti, pečlivost, systematičnost a schopnost dotahovat své projekty, schopnost rychlého a pružného jednání, dovednost zvládat účetní agendy, schopnost předvídat problémy a potřeby

...KDO NASLOUCHÁ…

ceníme si otevřenosti, schopnosti naslouchat, znalosti angličtiny slovem i písmem, zájmu o hnutí Amnesty International

Co od nás můžete očekávat?

• smysluplnou práci v zázemí renomované mezinárodní organizace

• prostor pro seberealizaci

• možnost ovlivňovat vlastní pozici a hrát důležitou roli v pozitivním dopadu organizace

• školení a podporu osobního rozvoje

• milý a přátelský tým kolegů, neformální prostředí

• 25 dní dovolené, sick-days, Multisport kartu, jazykové kurzy za zvýhodněnou cenu, odpovídající mzdové ohodnocení

V pražské kanceláři se pohybuje cca 15 – 20 lidí, kteří jsou přátelští, pozitivní a vědí, proč dělají právě tuhle práci.

Pokud vás pozice zaujala, pošlete svůj životopis a stručný motivační dopis na adresu mark.martin@amnesty.cz do 22. 11. 2019. V předmětu e-mailu uveďte „Finanční a účetní podpora“.

Amnesty International Česká republika

Kodaňská 46, 101 00 Praha 10

21.3.2019

Amnesty vyzývá k výrobě "etických baterií"

Amnesty International dnes veřejně vyzve světové lídry v odvětví elektromobilů, aby do pěti let vyrobili první zcela „etickou baterii“ na světě.

20.3.2019

Místo známek individuální přístup. Projekt Univerzity Karlovy chce pedagogy učit formativní hodnocení

Děti by už možná do budoucna nemusely ze školy nosit vysvědčení jen se známkami. Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy startuje společně s organizací EDUkační LABoratoř projekt, který bude učitele vzdělávat v takzvaném formativním hodnocení. Pedagogové při něm nehodnotí pomocí klasického známkování, ale snaží se hodnotit pokrok každého žáka individuálně a jinou funkci má i zpětná vazba. Tématu se věnuje Radiožurnál.

19.9.2018

Probíhá měsíc dobročinné závěti

Koalice Za snadné dárcovství vyhlásila období od 13. září do 12. října měsícem dobročinné závěti.

12.2.2019

REDAKTOR/KA WEBOVÝCH STRÁNEK (dobrovolnická pozice)

Amnesty International ČR hledá spolupracovníky a spolupracovnice do vzdělávacího projektu o lidských právech, kteří by se podíleli na vytváření obsahu a správě webových stránek www.lidskaprava.cz