FOK pořádá koncert pro Amnesty International. Přijďte na Čajkovského a spol. do Obecního domu.

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK a Trio Martinů přináší ve spolupráci s Amnesty International ČR další benefiční akci.

FOK s dirigentem Muhai Tangem a Trio Martinů 12. prosince od 19:30 zahrají v Obecním domě v Praze pro Amnesty International.

Díky úzké spolupráci orchestru s Amnesty International Vám můžeme nabídnout benefiční vstupenku za 600,- korun na samotný koncert v 19:30, ale také vstupenku na generální zkoušku orchestru v 10 hodin za příznivých 200,- korun, kde máte šanci nahlédnout pod pokličku příprav na galakoncert. Můžete si taky pořídit speciální vstupenku, kterou podpoříte konkrétního vězně svědomí. Výtěžek z celé akce poputuje na kampaň 3 minuty stačí, kterou bojujeme za nespravedlivě vězněné.

Ve Smetanově síni zazní 12. 12. 2012 předehra k opeře od Wolfganga Amadea Mozarta Kouzelná flétna, dále Ludwig van Beethoven a jeho Trojkoncert pro klavír, housle, violoncello a orchestr C dur a také Symfonie č. 5 e moll Petra Iljiče Čajkovského.

Veškeré informace najdete a lístky zakoupíte na SPECIÁLNÍM WEBU KONCERTU

VÝTĚŽEK Z MINULÝCH AKCÍ

• Táhněte za lidská práva s Davidem Navarou

• Svíčková s Amnesty v rámci GRAND RESTAURANT FESTIVALU

• The Secret Policeman´s Balls Tomášem Hanákem a členy Divadla Sklep

24.8.2018

Vietnamské úřady musí vyšetřit údajné mučení a špatné zacházení policie vůči návštěvníkům koncertu

Vietnamské úřady musí neprodleně vyšetřit incident, při němž byla policií napadena a zbita skupina aktivistů během návštěvy soukromého koncertu v Saigonu, na němž zazněly písně z doby před vládou komunistického režimu.

20.8.2017

Koncerty v rámci globální akce "Daruj domov" představí megahvězdy

Hudebně-solidární akce na podporu uprchlíků vypuknou po celém světě UŽ ZA MĚSÍC. Praha nebude výjimkou!

23.8.2017

Veřejnost i umělci pro uprchlíky

Amnesty nasbírala stovky vzkazů vládě od lidí ohledně migrace. Posílá je ministru Chovancovi a upozorní na ně i speciální bytový koncert Give a Home.

17.1.2018

30krát naděje v roce 2017

Změna je možná, zvláště když se lidé spojí a začnou jednat.
Jaké pozitivní zprávy přinesl v hnutí Amnesty International rok 2017?