Úspěch benefičního promítání: desítky tisíc pro vězně svědomí!

Benefiční promítání The Secret Policeman´s Ball ve středu 7. listopadu ve Světozoru slavilo velký úspěch.

Vyprodané hlediště, bezkonkurenční Divadlo Sklep, jejich skeč a hymna pro Amnesty a skvělé kino v podání Johna Cleese a spol. To byl benefiční večer Amnesty v kině Světozor.

Kdo jste nás podpořili a přišli, moc děkujeme a vězte, že jste nám opravdu pomohli. Na vstupném se vybralo úžasných 54 tisíc korun. Z našich 6 vězňů svědomí, kterým jste mohli koupit vstupenku, zůstali jen dva "doma", respektive ve vězení.

Výtěžek z akce poputuje na podporu nespravedlivě vězněných, naší kampaně 3 minuty stačí a taky na Maraton psaní dopisů, v rámci kterého odešleme z Česka tisíce dopisů na podporu 15 konkrétních vězňů svědomí. Peníze použijeme mj. na logistické zajištění podpisových akcí a odeslání dopisů do cílových zemí.

Sledujte dál náš web, brzy se dozvíte o Maratonu víc. Začínáme na Den lidských práv - 10. prosince!

Ještě jedno velké díky všem, kteří přišli do kina a jestli vám to nevyšlo, zůstaňte s námi a v příštím roce budete mít spoustu dalších příležitostí.

Vaše Amnesty

3.10.2017

Maraton psaní dopisů 2017

27.12.2017

Maraton psaní dopisů: Kdo nám píše?

Shackelia Jacksonová z Jamajky posílá dopis všem, kdo se jí snaží pomoct v rámci Amnesty kampaně Maraton psaní dopisů.

13.12.2017

Maraton psaní dopisů 2017: Amnesty pořádá největší světovou kampaň za lidská práva

Maraton psaní dopisů pokračuje - podepisujte online!

1.8.2017

Amnesty na Prague Pride přivede živé knížky a vzdá hold obráncům LGBT práv

V pátek 11. srpna živá knihovna s menšinami na Střeláku. V sobotním průvodu nás nepřehlédnete!