Darujte tiskárnu pro AI

Článek

publikován 30.11.-0001

Každý den přichází do Amnesty International velké množství informací, které vyžadují naši pozornost. Většina z nich nikdy neopustí obrazovku počítačů – snažíme se pracovat s informacemi v elektronické formě a ušetřit tak finanční prostředky i životní prostředí.

Přesto se bez tisku neobjedeme, zejména pokud jde o informační letáky, zprávy, podklady pro úřady nebo třeba vzdělávací materiály.

Kancelář AI ČR v současné době postrádá funkční tiskárnu, což naši práci komplikuje. Protože bychom rádi ušetřili co nejvíce prostředků pro jiné aktivity, žádáme o podporu.

Pokud máte k dispozici kancelářskou tiskárnu (možno starší, ale spolehlivou), kterou můžete darovat, napište prosím na e-mail: press@amnesty.cz.

Předem děkujeme,

Amnesty International ČR

Aktuální petice

Spojené státy

Žádáme milost pro amerického domorodého aktivistu Leonarda Peltiera

Americký domorodý aktivista Leonard Peltier byl v roce 1977 odsouzen ke dvěma doživotním trestům za údajnou vraždu dvou agentů FBI. Ve vězení už strávil 44 let, z toho několik let na samotce. Vždy trval na své nevině. Soudní proces provázela řada pochybení včetně zatajování důkazů nebo zastrašování svědků.

Aktuální počet podpisů: 3718 Náš cíl: 4500

Podepíšu